12 januari 2011

En ekonomisk kollaps krävdes för att de skulle se sanningen


Asylsystemet har kollapsat och Grekland tänker bygga en mur mot gränsen till Turkiet, för att hindra strömmen av invandrare från mindre utvecklade länder.

9 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Tyvärr är Grekland inte det enda landet som behöver en mur. Tragiskt men sant....

Marissa J sa...

Jag håller med Ann-Marie, att det är inte bara Grekland som behöver en mur, utan även här i Sverige. Det vore bra om våra politiker skulle kanske åka till Grekland och lyssna på vad de har att berätta, och de får dela med sig av sina erfarenheter och förhoppningsvis kanske det skulle gå upp ett ljus hos våra politiker och ta lärdom av dem i Grekland.

Knute sa...

23 blattar och 1 svenne. Den enda blonda eleven i klassen mobbas för svenne av invandrarkillarna i Husbygårdsskolan i Stockholm.

http://muslimskafriskolan.blogspot.com/2011/01/23-blattar-och-1-svenne.html

Vivian sa...

Tyvärr, är nog svenskarna räddare för att bli kallade racister, än för en ekonomisk kolaps.

Magnus A sa...

Den ekonomiska kollapsen i Grekland beror framför allt på euron.

Ett argument att det inte är invandring som är huvudorsak är t ex att Sverige har långt högre invandring än Grekland. Detta är ett faktum t ex i Eurostats statistik (ursäkta att länken är till en anti-SD-sajt) :

http://www.sverigedemokraterna.de/rattelse-om-massinvandringen-och-sverigedemokraterna

Den mur Grekland bygger avser -- som jag har förstått det av information i media -- att stoppa några hundratal personer varje år.

Att SD påstår att man kan spara 78 mrd kronor på några få år under en mandatperiod genom att bara minska inflödet av invandrare innebär att de måste anta att invandringen kostar några 100 mrd kronor per år, men det är helt fel och SD satsar fel där genom att det inte är sant. Sådant straffar sig alltid i längden, inte bara för SD utan även för Sverige om SD:s invandringspolitik därmed inte går igenom. Men ett parti som inte står för sanningen är iofs suspekt. Man kan aldrig veta om de avviker från sanningen medvetet eller inte. Nåväl, följer de i närheten av RUT:s beräkningar (där jag kan tänka mig att RUT visar aningen för låga siffror) så... (Men SD:s 78 mrd kronor indikerar ändå brist på kompetens.)

Magnus A sa...

Jag är alltså för SD:s invandringspolitik, ungefär! (Anser iofs inte att man som SD kan spika ett procenttal för hur mycket invandringen ska minska, utan de borde ange åtgärder och bedömning av vad dessa innebär.)

Hjalbert sa...

Vad kostar invandringen i mänsklig smärta och lidande och kronor? 40 eller 300 miljarder om året?

Peter Andersson sa...

Varje ensamkommande sk ”barn” kostar 1 900 kronor per dygn.
1900 kr x 365 = 693 500 kr per år.
Från Läkare Utan Gränsers sida:
Kostnaden för ett (1) ensamkommande barn hade tex kunnat rädda
69 350 barn per år från att dö i kolera.

//Bara detta borde ju räcka som argument till en förändrad migrationspolitik. Hur många barn runt om i världen ska behöva dö på grund av den politiskt korrekta ideologin som härskar i Sverige?

Magnus sa...

Vet själv en Irakier som tar pengarna har tjänar i Sverige och bygger sig en flott villa i Irak, det är klart att när grannarna ser detta så vill de också komma hit...

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.