27 januari 2011

Mångkulturell taxichaufför förbjöd en mamma att ha öl

Från Daily Star via EuropeNews kommer följande sedelärande historia om hur det går till i Storbritannistan:

En muslimsk taxichaufför sparkade ut en kvinna ur sin bil för att hon hade en påse som innehöll en 12-pack lageröl. Hon hade just klättrat in med sin son och sex matkassar när taxichauffören såg ölen och sa: "Du får inte ta med det där."

Den förbluffade kvinnan tvingades att bära ut sina saker ur bilen och över till en annan taxi.
"Jag blev helt chockad," sa hon. "Jag är säker på att han inte ville släppa in mig på grund av sin tro och jag hade alkohol. Jag är inte fördomsfull men om han är taxichaufför borde han göra sitt jobb.
Jag är strikt vegetarian och arbetar i en gårdsbutik. Jag säger inte att jag vägrar att servera korv bara för att jag inte äter dem."

En form av jihad är vad det är frågan om. Alkohol- och grishysterin är något troende muslimer spelar på för att skapa dominans. Att det var var ensam kvinna utan förmyndare och slöja som steg in i taxin spelar också in. En kvinna är bara är värd en åttondel av en man enligt Koranen. Även i Svedistan, vi har ju lagstadgad mångkultur numera.

Trevligare taxichaufförer i Chicago?

"Stop Islamization of America", en organisation för mänskliga rättigheter, placerade ut annonser på taxibilar. De var riktade till muslimska flickor som lever i fruktan för sina liv och kämpar för att hitta hjälp. Taxiföretaget tvingades emellertid att ge efter för olika gruppers upprörda beskyllningar om "islamofobi" och tog bort annonserna.

6 Kommentarer:

Anonym sa...

Muslimer saknar empati. Deras religion går tydligen före allt annat. Denne taxichaufför borde få sin legitimation indragen. Hur kan något sådant accepteras - men det är ju i svenskbygderna i USA som dessa muslimer bestämmer och de blåögda finner sig snällt i att bli behandlade på detta sätt. Jag tror inte detta kunde ha hänt i t.ex LA. Jag var med om något liknande med en muslimsk chaufför som är för långt att berätta här men jag gjorde en anmälan till taxibolaget och fick en ursäkt.

Elisabeth

GalaXyBloggen sa...

Bra skrivit. Tack för en bra blogg. Det är kul att läsa om hur det är i USA;)

/Mats

Knute sa...

Tack för uppskattningen som rätteligen tillfaller Berit!
Jag hoppas svenska journalister läser henne! Överlag är de dåliga på att rapportera om amerikansk politik och när de gör det fjäskar de för Obama.

Knute sa...

The Ugly Reality in Europe

Islamic violence against women and girls is an ugly reality in Europe. And for anyone to use the law to try and suppress discussion of it is not enlightened or tolerant or liberal, it’s shameful and stupid and cowardly and unforgivable. It’s cultural pollution at a criminal level. And if you live in Europe, your grandchildren will pay the price...

http://gatesofvienna.blogspot.com/2011/01/ugly-reality-in-europe.html

Anonym sa...

Samma skit som med hundarna, dem hatade Muhammad också.

Hata, hata, hata. Inget annat.

Knute sa...

Nils Dacke: "Jag vet inte om det är inbillning men jag tycker mig se svaga tecken till att journalister börjat öppna ögonen som kattungar som växer till sig.

Läs texten i Östran Kalmar:

Nykterhetskämpe fast i tullen med 1500 liter alkohol
Medåtalad skulle använda spriten på sonens omskärelsefest"

http://www.ostran.se/nyheter/kalmar/nykterhetskaempe_fast_i_tullen_med_1500_liter_alkohol

- - -
Jag som trodde alkohol var haram

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.