27 januari 2011

Nancy Pelosi på komposthögen

De nya Representanterna har flyttat in i "The House" och städning pågår.
Rep.Lungren har skrotat Pelosis kompostprogram därför att det kostar för mycket och slösar för mycket energi.

När Demokraterna tog över 2007, införde man lysrör och tränade krukväxterna att leva utan kol. Man skaffade också komposterings-bara bestick och tallrikar i avsikt att minska skräp, eliminera styrofoam och plastbestick.
Problemet har varit att gafflarna går sönder, knivarna smälter och skär inte mycket mer än en mjuk brödbit och alla soptunnor ersattes med en myriad av behållare som politiker inte har kapacitet att hitta rätt ibland.

Men det är inte anledningen till att Lungren avslutade programmet. Det kostar 475,000 dollar per år och har ökat energianvändningen, genom att allt måste krossas och transporten till komposteringsplatsen är dyrbar och energikrävande.
Enligt House Inspector General har man bara sparat kol motsvarande vad man åstadkommer om man skrotar en bil per år.

En tidigare, hälsosam diskussion i ämnet kan återvinnas här. Glöm inte kommentarerna


Ett annat Pelosi-program som vi ser slutet på är hennes dyrbara flygresor. Hon använde ett Air-Force-plan för sina helgresor till San Francisco, totalt 43 gånger mellan jan. och okt. 2010. Varje tur hem kostade skattebetalarna i genomsnitt 28,000 dollar och till 31 av turerna var familjemedlemmar och vänner inbjudna.

Måltiderna ombord var fantastiska och inköpslistan för drycker imponerande: Johnny Walker Red scotch, Grey Goose vodka, E&J brandy, Baileys Irish Cream, Courvoisier cognac, Bacardi Light rum, Dewar’s scotch, Jack Daniel’s whiskey, and more.
Trots mycken kritik från allmänheten fortsatte Pelosi att använda Air-force som sin egen privata resebyrå fram till sin sista dag som talman.

1 Kommentarer:

Vivian sa...

Grattis Amerika!

Det gläder mig att ni slipper se/höra "out-of-her-mind Pelosi", när talsmannen för Representanternas Hus tager till orda.

Good riddens of bad garbage!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.