01 januari 2011

Nytt År

I New York rapporterar renhållningsarbetare att deras fackförening uppmanat dem att sabotera snöskottningen. Man kan undra om denna video visar ett exempel på avsiktligt sabotage eller om det bara är vanlig inkompetens?
(F-ordet vanligt förekommande i videon)


Att statsanställda ska ha eget fack var olagligt i USA fram till 60-talet men tillåts nu i ungefär hälften av alla stater. Resultatet är ett fiasko eftersom statliga företag av naturen är monopol och i budgivning om arbeten har de inte samma anledning att hålla kostnaderna nere.
De behöver inte gå med vinst utan har haft en "bottenlös källa" att ösa ur. Det har skapat en ond cirkel där stater går i konkurs och statligt anställda i genomsnitt tjänar 60% mer och har fler förmåner än deras privata motsvarigheter.

Det nya året har många frågetecken att räta ut för oss. Vi vet tex. inte vad den nya sjukförsäkringen kommer att innebära . Den träder i kraft i dag och kommer att skötas av statsanställda som de i videon ovan.
Vi kan nog se fram emot något liknande det sjukvårdssystem man har i Sverige, som beskrivs i denna händelse från Blekinge, där en man miste sin penis eftersom han fick vänta så länge på behandling.

Från sjukhusets sida säger man att det inte är så säkert att snabbare behandling skulle ha hjälpt.
Sverige är omtalat i världen av många anledningar numera och man säger på nätet:

"Om det kan vara till någon tröst så är det kanske bättre för mannen så här. Vad vi har lärt oss om svensk lag i fallet med Assange, är att penis är en kroppsdel som ändå bara orsakar problem i det landet."

Det är nytt år och jag försöker verkligen vara optimistisk, men ska sanningen fram är det svårt.

4 Kommentarer:

Hjalbert sa...

Sveriges befolkning har förändrats i grunden på blott ett tiotal år. Årets första Malmöbaby har somaliska föräldrar.

https://politisktinkorrekt.info/2011/01/01/arets-forsta-malmobaby/

Anonym sa...

och hans namn är Mohammed???
Lisa/

LP sa...

Förarna av bärgningsbilen och frontlastaren måste antingen varit pårökta, berusade eller förståndshandikappade!
Hoppas någon fick dit polisen eller åtminstone gjorde en anmälan.

Här i Malmö behöver vi inte bekymra oss över att få bilarna påkörda av snöröjningsfordon, åtminstone inte på smågator av det slag som visades på videon. Man plogar helt enkelt inte dessa!
Samtidigt går horder av raketforskare från Mellanöstern och Afrika på socialbidrag i gamla Malmö. Nog skulle man väl kunna kommendera ut dessa för att röja så det åtminstone gick att använda gångbanorna? Med tanke på hur högutbildade våra nya svenskar är, så borde de ju snabbt kunna ställa om från att skyffla in bidragspengar till att skyffla bort snö.

Men vänta, kan ni föreställa sig en överviktig somaliekärring i chador skottande snö?! Det blir nog för avancerat...

Knute sa...

We’ve been told for years that suicide bombers who blow themselves up in civilian areas in Israel are “freedom fighters struggling against Israeli occupation.” Does that mean that this Muslim blew himself up to protest against the Swedish occupation of Stockholm?

http://universalgeni.wordpress.com/2011/01/02/islam-skal-ud-af-vesten/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.