30 januari 2011

Om du inte vill att din dotter ska influeras...


flytta inte till Väst!

Muslimer flyttar till Väst och tar sina familjer med sig. Till skillnad från andra immigranter som flyttar till Amerika för att bli en del av den amerikanska kulturen och skapa ett bättre liv för sin familj, planerar många muslimer att leva kvar i sin kultur och förändra Amerika, och det förhållandet gäller i Sverige också.

"Amerikanerna, liksom européer, upplever nu en ny form av invandring, en för vilken tribal, kulturell eller etnisk lojalitet övertrumfar lojalitet till amerikansk lag och västvärldens tolkning av individuella mänskliga rättigheter." säger Dr Phyllis Chesler.

Det är sorgligt att media vägrar förstå det.
Unga flickor och hustrur har blivit skjutna i baksätet på faderns taxi, halshuggna, överkörda av en två-tons jeep, inte en gång, utan två gånger, ... Varför?
Bara därför att de ville leva som amerikaner. Muslimskt våld mot muslimer .

Förövarna, vanligtvis deras far, bror, make, erkänner mordet, men ser det inte som ett brott, åtminstone inte ett brott inom islam, utan en ära som måste upprätthållas. I de flesta fall, är de kvinnliga familjemedlemmarna för rädda att stå upp mot männen, eller också så troende att de anser att männen har gjort det rätta, genom att döda sina döttrar.

Vad har dessa kvinnor gjort för att förtjäna en sådan behandling?
Klätt sig i västerländska kläder, gått ut med icke-muslimska pojkar / män, strävat för att få en utbildning och jobb. Saker vi tar för givet, saker som är en del av den västerländska kulturen. Amerika liksom Sverige, har rätt till sin egen kultur och rätt att förvänta sig att de som vill bo där anammar den kulturen.

Om muslimer, eller någon annan grupp, inte vill omfattas av den amerikanska kulturen, ska de stanna i sitt hemland, eller återvända omedelbart.
Bara för att någon lever under svåra förhållanden i sitt land betyder det inte att USA eller andra måste importera dem under flyktingstatus. Kristna runt om i världen är under attack av muslimer, låt oss koncentrera oss på dem, eftersom vi vet att hedersmord inte existerar inom kristendomen.

Dr. Chester skriver vidare:
Västerländskt våld i hemmet är inte samma sak som hedersmord. Om vi inte snabbt förstår var skillnaderna är, kommer vi inte att förstå hur man skyddar och hjälper de invandrare och asylsökande som vill leva som amerikaner i Amerika, inte heller kommer vi att kunna lagföra mördarna på ett effektivt sätt. Blodet av flickor och kvinnor som Noor Almaleki, Aasiya Zubair Hassan, och Sarah och Amina Said, kommer att vara på amerikanska händer.

Det sistnämnda är nog riktat främst till politiskt korrekta feminister som borde begripa att den muslimska åtskillnaden mellan män och kvinnor är många gånger farligare för oss än Sarah Palin eller alla sk. fundamentala kristna.


Intressant i sammanhanget är att Sverige deporterar 26 irakiska asylsökande.

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker att västerländska länder - nu med facit i hand - skall vägra släppa in fler muslimer. Fortsätter det i denna takt är vi och våra barn och barnbarn förlorade för alltid. FN och Genèvekonventionen måste ändras- den skrevs för 60 år sedan och är inte relevant. Läs också hur de har det i en liten stad i Sydfrankrike:

http://gotiskaklubben.wordpress.com/2010/10/16/vi-tvingades-flytta/

Elisabeth

Arlav sa...

Elisabeth har rätt, men kommer så att ske? Knappast.
Som jag läste i en sd-riksdagsmans blogg stod man från andra partier efter islamdebatten och skämtade om "islamism" av vilken man uppenbarligen inget förstått, begrep eller fattat innebörden av.
Och för att byta ämne, därför kommer de sk "revolutionerna" i arabstaterna inte heller att ända lyckligt, från vår sida sett, inte med islam i botten som allerstädes närvarande. Nu håller man på och bråkar, internt och en smula mellan olika grupper. Det/de lugnar ner sig, och då kommer islamisterna..

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Reinfeldt har undertecknat hemliga kontrakt med araberna så det kan vi inte.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.