31 januari 2011

Paragraf mot yttrandefrihet


Lars Hedegaard, ordförande i det danska Trykkefrihedsselskabet, frikänns för att ha sagt "Flickor i muslimska familjer blir våldtagna av sina farbröder, sina kusiner eller sin far". Han borde nog ha sagt ”vissa” muslimska familjer, så hade han sluppit att ställas inför inkvisitionen. Uttalandet lät som en generalisering även om han omöjligt kan ha menat alla.

Men det fattade inte domstolen, utan Hedegaard blev frikänd därför att han inte visste att uttalandena skulle komma att publiceras. Domstolen tycker således att problem med islam och muslimer bara ska få dryftas hemma vid köksbordet. Men hur ska islamkritik kunna bedrivas om inte offentligt? Är det också straffbart att påpeka att islams pedofet gifte sig med en liten flicka?

För övrigt har EU i smyg legaliserat pedofili på grund av integrationsavtal med arabvärlden. I Lissabonfördraget har man tagit bort det protokoll om pedofili som fanns i tidigare EU-traktater!

Här i Sverige ser vi samma tendens när den socialdemokratiska Broderskapsrörelsen tonar ner homosexuellas rättigheter för att underlätta dialogen med muslimerna. Likaså är Miljöpartiet på hugget och vill införa "polyamorösa" äktenskap, det skulle ju underlätta för muslimska män att ha flera fruar. Nästa steg på sharia-vägen blir väl att propagera för barnäktenskap i den heliga mångkulturens namn. Inte minst med tanke på att en dömd pedofil med politikernas välsignelse har startat och drivit tre friskolor i Stockholm.

1 Kommentarer:

Knute sa...

Bloggen fick ett mail:

"Somaliska flyktingar (sic) har svårt att komma in i det svenska samhället..."

http://www.skanskan.se/article/20110129/ESLOV/701299954/1005/eslov/*/foretagande-ska-oka-integrationen

- Vilket det folkpartistiska stjärnskottet (var det nå´n som sa stolpskottet.!?) Philip Sandberg ska ändra på genom ett "somaliskt kunskaps- och informationscentrum i Eslöv".

Det första påståendet ska förstås läsas med speciella glas - om inte annat så med ljusblå, naiva ögon. I själva verket är det få folkgrupper som har lättare att såväl komma in i Sverige som att bli försörjda på livstid här än just de som kommer från (eller dom av de drygt 95 procent dokumentlösa som påstår sig komma från) Somalia!

Och att "flyktingar" från Somalia skulle ha andra anspråk på livet i honungslandet Sverige, är väl få förunnat utöver aningslösa "partister" av olika valörer att ha några illusionen om. Möjligtvis att Kat ska ordineras som en kostnadsfri mänsklig rättighet och att flerbarnstilläggen ökar i kvadrat från andra t o m 16:e barnet.

Karlsson och Svensson behöver knappast ängslas för att de ska bli utkonkurrerade från sina surt förvärvade och hårt beskattade 07.00 - 17.00-jobb på Volvo Construction Equipment eller Salubrinfabriken...

Således Hans Ostelius, Visst går numera t o m tågen förbi det "tråkiga" Eslöv (utan att stanna) - men å andra sidan ordnar Herbert Felix-institutet så att "mångkulturen" kommer till stan.

//Kenneth Sandberg
F.d boende i den stad där på den tiden spade fortfarande fick kallas spade och en Eslövsbo var en svensk á la Ulf Nilsons omoderna språkbruk.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.