04 januari 2011

Smörgåsbord


DC Comics
har beslutat att göra den franske Batman till en muslimsk immigrant. Karaktärens namn är Bilal Asselah och han är en sunni från Algeriet som ska frälsa landet från kommunister och nazister.
Uppenbarligen kunde man inte hitta en riktig fransman som kan rädda landet. Detta är PK-ism när det är som värst, ett avsiktligt försök att skyla över att det är muslimer som skapar "no-go-zones", orsakar upplopp och bränner bilar i Frankrike.
----------
Washington Examiner rapporterar att allvarliga sex-brott har ökat med 50% i D.C. förra året. Det gör D.C. till den fjärde farligaste staden i landet. Polischefen och borgmästaren har lovat att göra något åt det genom att ändra statistiken.

----------------
En gång i tiden var amerikansk polis känd för att hantera lag och ordning ganska bra, men nu har det gått så långt att nästan allt vi gör är kriminellt.
Här är 14 exempel på vad folk har arresteras för i USA förra året:

Lämnat hundbajs på marken, öppnat julklapp för tidigt, pruttat i klassrummet, läst sin frus e-mail.......

USA leder kriminal-statistiken när det gäller antalet människor i fängelse. Vi har 5% av jordens befolkning men ungefär 25% när det gäller antalet i fängelse.
Det tyder på ett verkligt sjukt samhälle. Antingen har vi ett enormt antal verkligt farliga människor eller också är reglerna så orimliga att vi inte ens vet vad som är kriminellt längre.

--------------
Vad gäller Obamas födelseplats och om han har rätt att vara president är inte avgjort ännu. I mitten av denna månad ska Högsta Domstolen ta sig en ny funderare.

Även verkliga älskare och dyrkare av Obama undrar varför han inte lägger papperen på bordet och för alltid tystar tvivlarna. Hur kan någon som påstår sig ha så lite att dölja spendera så mycket pengar på att dölja det?
----------------------
Här är en otrolig historia från Mexico. Den sista polisen i Guadalupe har kidnappats, så nu har staden ingen polis längre. Ms. Gandera, den kidnappade polisen, har ensam patrullerat staden sedan i juni, men nu finns det ingen bland de 9000 invånarna som vill ha jobbet. Guadalupe ligger 5 km från USA-gränsen och är centrum för drogsmugglingen.
Nu är det bara de kriminella som har vapen i stan.


3 Kommentarer:

Berit sa...

Statliga lagstiftare införde 31,000 nya lagar som träder i kraft denna månad. Det kommer ovanpå alla nya federala lagar.

Kenta sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Berit sa...

Dina kommentarer är idiotiska Kenta

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.