06 januari 2011

Tystnadens kultur

Kriminalutredare i Storbritannien anklagar "tystnadens kultur" för att göra det möjligt för asiatiska gäng att "lära upp" vita flickor, så att de kan utnyttjas för sex. Anställda inom polis och socialvård är rädda för att bli stämplade som rasister.
(när jag hör ordet "asiat" tänker jag på kineser och japaner, men det är inte vad man syftar på här i tystnadens kultur)

Nya siffror visar att en oroväckande hög andel av de som åtalas för att träna flickor i åldrarna 11 till 16 år, är män av pakistanskt ursprung.
Experter hävdar att statistiken representerar en bråkdel av den "flodvåg" som drabbat län över hela Midlands till norra England och som har pågått i mer än ett decennium.

.... Välgörenhetsorganisationer och byråer som arbetar tillsammans med polisen för att hjälpa offer för sexuella övergrepp, har offentligt förnekat att det finns ett samband mellan etnicitet och de unga gat-flickorna som exploateras av gäng och hallickar.

Men i 17 rättsfall sedan 1997, där grupper av män åtalades, var 53 av de 56 personer som dömts asiatiska, 50 av dem muslimer, medan bara tre var vita, allt enligt The Times ... "

I Storbritannien har över 100,000 konverterat till islam och bland dem är det oroväckande många unga vita kvinnor. Den typiska konvertiten är nu en 27-årig vit kvinna, som har tröttnat på det brittiska konsumentsamhället och omoralen.
--------
Det är väl känt att ett övervägande antal kvinnor röstar för den politiska vänstern och vill att någon annan, i det fallet, samhället tar hand om dem. Alla tvingande lagar som handlar om sjukvård och säkerhet stöds mest av kvinnor. "Ta hand om mig" är den önskan som verkar driva majoriteten av kvinnor och för det är man villig att ge upp all självständighet, all individuell frihet.
Det magiska ordet är Säkerhet!
men det är ämne för en annan dag....

Bilden härifrån: Muslimskt gäng tvingade 14 åring till prostitution

9 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Håller man inte huset rent kommer kackerlackorna.

Anonym sa...

Anne-Marie! Du har fullständigt rätt, men kackerlackorna sitter redan i EU:s parlament och har inget emot att föröka sig med jordens övriga ohyra....

Anonym sa...

Mångkulturalism är en ond ideologi och här ser vi konsekvenserna.

Ann-Marie sa...

Anonym: Mja, det är nog mer råttor som sitter och gnager i parlamentet och dom drar till sig kackerlackorna.

Anonym sa...

Ann-Marie! Glömde att skriva signatur...Blodsven här..o du är en klarsynt dam som ser vad många andra inre ser....Rock on..Blodsven

Ann-Marie sa...

Blodsven: Tack för komplimangen! Den värmer även om jag ibland önskar att jag inte vore så klarsynt. Livet vore bra mycket enklare då.

LP sa...

Tja vad skall man säga?

Om de brittiska kvinnorna som Berit nämnner är horor med muslimska män från pakistan som hallickar, eller om de är fruar till samma slödder kanske kan kvitta? Åtminstone för deras egen del. Det handlar om underkastelse i båda fallen.

Tråkigt med dessa white trash-människor som kastar bort de möjligheter de trots allt skulle kunna ha i dagens brittiska samhälle. Antagligen beror det både på arv och miljö och allt är väl egentligen mest tragiskt.

Naturligtvis borde det muslimska hallickslöddret kastas ut eller helst avlivas, men det kan vi ju drömma om.

sven sa...

Det är inte något nytt att västerlänska kvinnor älskar araber.I början och mitten av 1900-talet var det vanligt att kvinnor läste shejkromaner alltså kvinnor som träffade eldiga arabiska män.
1920-talets store filmscharmör Roberto Valentino
den tidens Brad Pitt var tror ni hans mest kända film hette?Jo den hette shejken!

Knute sa...

Kvinnors nätverks manifestation i Rinkeby attackerad av muslimer: "Hora, hora, hora"

http://www.stockholmsfria.nu/artikel/87356#ixzz1H7bVTJYs

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.