07 februari 2011

Bill O'Reilly's intervju med president Obama

Det var väldigt långtråkigt och förutbestämt. Man kan naturligtvis inte vänta sig att O'Reilly, även om han är en uppblåst pösmunk, skulle ställa några riktigt besvärliga frågor och den tuffaste frågan var mycket riktigt: "Vem tror du vinner Superbowl?"

Även om O'Reilly ifrågasatte Obama vad gäller Egypten, lät han Obama spinna runt med svaret på samma sätt som Ben Roethlisberger springer med bollen dit han vill.
Obama fick fram det budskap han ville och O'Reilly ifrågasatte aldrig påståenden, som när presidenten upprepade "om du gillar din försäkring kan du behålla den."

(Säg det till de anställda vid McDonald's, som har aviserat att de måste upphöra med försäkringen till 30,000 anställda pga. ObamaCare.)

Intervjun var en del av Super Bowl pre-game, men skulle ha passat bättre före en softball match, eftersom O'Reilly's frågor mest var som att kasta lyror.

"Vad är det värsta med ditt jobb? Vad har förvånat dig mest vad gäller jobbet ? Hur har du förändrats som person?"
Oprah Winfrey kunde lika gärna ha ställt de frågorna.
Det fanns flera tillfällen där O'Reilly hade möjlighet att ifrågasätta, men i stället lät han Obama få som han ville.
Det ska visst bli en fortsättning och kanske O'Reilly blir tuffare där, men han kommer inte att få den publik han hade i söndags.0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.