19 februari 2011

När nazism, islamism och kommunism smälte samman

Document.no kan man läsa att tusentals nazistiska officerare och soldater anlände till Egypten i slutfasen och omedelbart efter andra världskriget.

En av dem var den före detta SS-översten Otto Skorzeny (mannen i mitten på bilden), från Hitlers stab.

Skorzeny var inblandad i utformningen av det som senare blev det palestinska projektet: Han organiserade gerillagrupper och byggde upp rena terror-avdelningar. Totalt utbildade Skorzeny flera tusen araber till det som skulle bli "palestinska" krigare, under beteckningen "Fedayeen".

Det är redan välkänt att den islamiska stormuftin av Jerusalem, Amin al Husseini, blev vederbörligen integrerad i Hitlers armé, där han byggde upp sina egna muslimska styrkor under Wehrmacht; så eftertryckligt att han blev efterlyst för krigsförbrytelser efter andra världskriget.

Husseini var Yasser Arafats stora idol, något som Arafat aldrig gjorde någon hemlighet av. Också Al Husseini gick i exil i Egypten, där hans modell för ett "palestinskt" projekt - i den islamiska formen av "heligt krig" - blev en viktig impuls under president Nassers vingar.

År 1969 blev Yassir Arafat ledare för PLO, den palestinska befrielseorganisationen. PLO förenade islamistiska och marxist-leninistiska fraktioner, med arv från Hitler.

De kommunistiska partierna utvecklade nya fraktioner och fronter i ett antal länder för att stödja den fortsatta processen. Ett stöd som så småningom blev så intensivt att ett antal kommunistiska grupper från Västeuropa fick vapenträning i PLO-läger tillsammans med sändebud från flera arabiska länder.

Detta var det palestinska projektet, en ny spjutspets mot Västvärlden och judarna på samma gång. Revolutionen kom dessutom ett steg närmare genom rysk vapenteknologi och ryska instruktörer.

Det fanns många svenska revolutionsromantiker som sysslade med sådant där, några av deras namn finns förmodligen i de hemligstämplade Stasi-arkiven. Och de har arvtagare: detta är vad man kan få syn på nära Stortorget i Malmö.


Hitler om islam: "Den muhammedanska religionen skulle ha passat oss mycket bättre än just kristendomen med dess slappa tolerans".

Och Winston Churchill om Mein Kampf: "Här var den nya Koranen för tro och krig".

Socialantropologen Claude Lévi-Strauss år 1955, då det fortfarande gick att tala klarspråk om muhammedanismen:

"Om en vaktpost skulle bli religiös, förefaller islam vara den idealiska religionen: att strikt följa reglerna (böner fem gånger om dagen, var och en kräver femtio knäböjningar), detaljerade regler om renhet (rituella tvagningar); manlig promiskuitet i det andliga livet vid utförandet av religiösa förpliktelser, och inga kvinnor."

Islam enligt Koranen är inte mångkulturell utan monokulturell: Om du inte vill bli muslim finns bara alternativen att dö för svärdet eller betala skyddspengar. Tyvärr inser inte politikerna att muslimska skolor och moskéer också innebär islamisk överhöghet och sharialagar; de inbillar sig att det gäller religiös frihet. Men det är fel att fokusera på muslimers abstrakta rättigheter och bortse från deras avsikter och konkreta handlingar.

14 Kommentarer:

Anonym sa...

Att Adolf Eichmann var nere i mitten av 30-talet i syfte att deportera judar och i praktiken skapa en judisk stat ter sig då märkligt.
Att engelsmännen stoppade Eichmann vid gränsen Egypten-Palestina, kan inte ha varit så klokt kan man tycka i eftertankens kranka blekhet.
Över hälften av de israeliska judarna härstammar från området, de blev attackerade av fem arabstater, de vann. De behöver mark, de kan få öknen att blomma. 72 procent av jordaniens invånare 'r palestinier - de har redan sitt land.
Lått Israel bygga en mur, de borde ha all rätt att annektera mark.
Man är emot för att man vill ligga bra till hos araberna.

Pelle sa...

För att inte tala om att Jordanien redan har annekterat mark av de judar som flyttade därifrån till Israel efter uppdelandet av palestinamandatet i en arabisk (jordanien) och en judisk del (israel inklusive gazaremsan och västbanken).

Judarna höll sin del av avtalet och det finns idag inga kvar i Jordanien. Araberna sin vana trogen bröt dock mot avtalet och det är därför det finns både araber med israeliskt medborgarskap OCH krav på en arabisk-muslimsk stat på israels territorium. Det är få andra folk som skulle komma undan med en sådan fräckhet.

Crille sa...

En av de mest intressanta bloggposter jag läst på länge. Tack för den. Varför förtigs detta i den allmänna debatten?

Hmmm, javisst ja, 68-orna sitter ju på mediemakten och därmed tolkningsföreträdet av samhällsbilden...

gäster sa...

En oroväckande bild från Tahrirplatsen i Kairo fredagen 18 Februari 2011:

Folkmassan ligger på knä och ber, och i bakgrunden vajar en stor bild av Gamal Abdel Nasser.

Mest oroande: man har precis störtat en strongman, och vill redan ha tillbaka en annan!

http://www.document.no/2011/02/hva-betyr-dette/

Lucifer sa...

Jag längtar tillbaka till tiden då britterna härskade över världen. Passade inte galoscherna skickade man kanonbåtar och ett regemente rödrockar.

Anonym sa...

En oroväckande bild från Tahrirplatsen i Kairo fredagen 18 Februari 2011:

Hvad så med denne her, hvor de råber op om at drage til Jerusalem som martyrer? Klar krigsretorik og en trussel mod freden at nye fjender af Israel på Tahrir pladsen.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BLM3CswkfQw

للقدس رايحين شهداء بالملايين -هتاف من ميدان التحرير

“To Jerusalem we go, for us to be the Martyrs of the Millions”

Anonym sa...

Är detta ett forum för att ge en förskönad bild av den Judiska sekten?
Bengt Johansson

Knute sa...

Bengt Johansson, du kanske föredrar islams bild?

Knute sa...

Tunisiens diktator Gaddafi är faktiskt en så god muslim att det är svårt att föreställa sig att oppositionen mot honom kunde vara bättre muslimer (läs: mer fulla av DJÄVULSKAP).

http://antijihadnorge.blogspot.com/2011/02/bandekrigen-i-libya.html

MICKE sa...

Den svenska judinnan Nina Solomin skriver i sin reportagebok "OK, Amen" (Wahlström & Widstrand, 2001), om de rättrogna chassidiska judarna i New York, en grupp som hon levde tillsammans med under ett års tid. I boken berättar hon om sitt privata deltagande som judinna på ett ortodoxt chassidiskt bröllop, en tillställning där det vimlade av små judiska barn, då dessa chassider är kända för skaffa många avkommor. Solomin beskriver där en händelse under bröllopsfesten (sid. 247-248):

"Även mrs Cohens yngste son Moishe, som är tretton, leker med sina syskonbarn av hjärtats lust. Mellan huvudrätt och dessert ägnar han sig åt en treårig släkting. Moishe sträcker fram en docka. Pojken daskar till den med en välriktad smocka.
- Slå inte, säger Moishe på jiddisch. Klappa snällt. Ungen dänger till dockan en gång till.

- Nej nej, klappa fint, envisas Moishe.

- Goy! Goy! skriker pojken med glimten i ögat.

Kvinnorna intill skrattar åt honom. Goy, icke-jude. Ett rätt avancerat skämt för att komma från en pojke som inte kan prata rent än. Barnets mor sneglar på mig, ängslig för att jag ska ta illa vid mig."

Knute sa...

Arabernes elendighet?

1) Religionen islam er den dominerende. Islams maktpolitiske aspekt er lite belyst de siste ukene. Islam innebærer for de troende at deres liv og livsløp er predesitnert, og det er beheftet med trøbbel å stille spørsmål om hvorfor ting er som de er. 5:101.

Det er ikke passende å stille spøsmål om noe som profeten Allah allerde har bestemt. Dette er å betrakte som ulydighet mot Allah. 33:36 Se første avsnitt. Demokrati og disse to vers er ikke kompatible.

2) Derfor ligger veien til makten åpen for klan og stammekonflikter. Hele den muslimske verden er sentrert om familien, klanen og stammen. Den sterkeste klanen tar og klamrer seg til makten. Den eneste på sikt holdbare metoden for å opperettholde makten er korrupsjon. Rekker ikke det, er neste skritt terror fra hemmelig politi. Som vi har sett de siste ukene er det en metode som har vært vellykket i 40 år.

http://www.sisteskanse.net/2011/02/er-gaddafi-en-israel-venn/comment-page-1/#comment-1194

Knute sa...

The Mystery of J Street

När Obama konstaterade att USA:s
judar inte längre med automatik
röstade på Demokraterna och inte
heller accepterade hans anti-israeliska
politik, skapade han en ny "judisk"
lobbyorganisation, J Street - en
anti-judisk organisation, finansierad
av Israelfienden George Soros....
Så kunde Obama peka på "men det
finns ju många judar som stöder min
Mellanösternpolitik"....

http://jihadimalmo.blogspot.com/2011/03/mystery-of-j-street.html

Knute sa...

Islamister och kommunister kastade tillsammans sten på polisen i Göteborg vid en demonstration till stöd för den saudiska moskén.

http://jihadimalmo.blogspot.com/2011/05/har-angriper-islamisterna-i-goteborg.html

Anonym sa...

Islam är en nazistisk, nihilistisk dödskult, vars självförhärligande endast kan förstås i psykopatologiska termer

Ulf Claesson, Göteborg

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.