08 februari 2011

De övriga nitton är ytterst skötsamma

En 22-årig SD-riksdagsman hamnade i fyllecell i Trelleborg. Så nu får han ta sig en timeout från sina politiska uppdrag, som det heter på politikerspråk à la Sahlin. Stora rubriker. Men det var förstås en höna av en fjäder:

"Rörande Petzäll synes det när allt kokats ner endast återstå att han varit s k dyngrak i sin egen bostad, i fyllan tumlat mot och vält sin tv samt fått sova hos polisen. Det finns ingen anmälan och det finns ingen misstanke om brott."

Det var några grannar som ringde polisen, kanske de inte gillar sverigedemokrater.

Detta skriver tidningarna spaltmeter om, men knappt en rad om pedofilen Salar Mahmoud Hassan som i trappuppgångar i Stockholms förorter våldtagit minst 13 flickor 6-11 år gamla. Var är proportionerna?

För att knyta ihop trådarna, i Riksdagen lyfte William Petzäll frågan om ett pedofilregister ett par veckor innan han blev time-outad därifrån (det är inte han som är mannen på startbilden):1 Kommentarer:

Knute sa...

Markus Wiechel, som ska vikariera för William Petzäll i riksdagen, har blivit nedrigt felciterad av Sveriges Radio:

"Jag har citerats ”östgötar är östgötar och smålänningar är smålänningar”, sedan har de påstått att SD inte skulle vilja blanda östgötar med smålänningar. Citatet stämmer, påståendet stämmer inte. Citatet kommer från en utfrågning om våra åsikter kring storregioner och är taget mitt i en mening där jag förklarar att många till stor del identifierar sig med vart man bor. Om någon frågar mig vem jag är säger jag kanske: ”Jag är en politiker från Östergötland”. Givetvis är det ingen annan skillnad mellan svenskar beroende på vilket län man bor i. Vi vänder oss främst emot storregioner av demokratiska skäl."

http://markuswiechel.wordpress.com/2011/02/09/journalister-har-fel/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.