25 februari 2011

Den farligaste platsen för en baby?


I mammas mage tydligen, om man är "african-american"

En grupp som kallar sig Life Always, hyrde annonsplats i Soho, NewYork för denna annons som väckt anstöt och kritik. Den är del i en kampanj under februari, den månad som utsetts till att vara Black History Month.
Gruppen säger att man riktar sig mot Planned Parenthood, en landsomfattande abortservice som har kliniker i området och som man menar fokuserar på svarta havande kvinnor.

Bland svarta havande kvinnor i New York City, gör 59,8 procent abort, medan antalet för hispanic-kvinnor är 41,3 procent och för vita kvinnor 20,4 procent, asiatiska kvinnor 22,7 procent.

Life Always säger: "Skyltens budskap är sann och sanningen bör ha en framstående plats. Avsikten med annonsen är att uppmärksamma tragedin och sanningen att det svarta samhället håller på att utrota sig själv."

Annonsen togs ner i morse sedan det kommit in klagomål om att servitriser i en restaurang i byggnaden utsatts för trakasserier och hot.
Man kan ju undra vilka det är som hotar och gör livet otrevligt för dem?


video finns här.


2 Kommentarer:

Anonym sa...

Hemskt!

Alla barn borde vara välkommna.

Tänk om Sverige inte aborterat alla de barn som borde fötts! Då hade ålderspyramiden sett annorlunda ut nu.

Undrar vad feministerna som sitter på vårdhem, får ägg till frukost bara på helgerna och ransonerat kaffe säger om sina gamla ideer nu?

Berit sa...

Nästan 72% av de svarta barnen som ser dagens ljus lever med ensamstående mödrar. Det är inte så att de uppfostras av bara en förälder pga. skilsmässa, utan det är av födsel.
Ett hushåll med bara en förälder är också oftast fattigare.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.