28 februari 2011

"Den som hittar en artikel om det här groteska brottet får en tusenlapp"

"... det finns nämligen inga artiklar om flyktingarna som våldförde sig på nakna 11-åriga flickor i Husbybadet..."
skriver bloggen Two Invandrare.

Ingen hittelön således för den enda nyhet jag kunde hitta:Det var 20 unga män, så kallade ensamkommande flyktingbarn, som var på utflykt till badet. Personalen på flyktingboendet hade väl glömt att informera dem om att deras profets sexualmoral inte är en bra förebild.

Jag kan inte tänka mig att det förekom sådant vidrigt gruppbeteende i Sverige förr i tiden. Att slynglarna inte skäms inför varandra! En fruktansvärt nedvärderande syn på barn, kvinnor, svenskar, européer, ickemuslimer.

Spydpigens kommentar:

Eftersom disse "ensomt kommende börn" endnu ikke har fået svenske papirer, så send dem omgående hjem. Sådan nogle svin!

11 Kommentarer:

Arlav sa...

Saltsjöbadsavtalet i sin prydno!
Har aktivt letat men inte sett en rad i ämnet i våra vanligaste massmedia. SvT tiger förstås, även de.
En och annan journalist har förstått att skillnaden mot "då" och "nu" är himmelsvid idag, men tendensen i massmedia är fortfarande konstigt nog - tystnad och selektering på gränsen till censur!
Vi ska bara få veta det som DE anser vi ska få veta.
Just i detta fall är enigheten i media total!
När det gäller sk "folkliga uppror" i arabländer har prisandet av Internet inga gränser, men när det gäller Sverige är bloggande och nätdiskussioner fortfarande för nästan hela de etablerade media bara en slaskvärld..

Anonym sa...

Jag såg en reklamvideo från Attendo om ett av deras skäggbarnsboenden i Solna. Det som slog mig var att alt var så oerhört påkostat. Det gamla huset var tiptoprenoverat. Tvättstugan och köket var utrustat med vitvaror från Miele (det absolut dyraste vitvarumärket). En somalisk medelålders kvinna som inte kunde tala hygglig svenska övervakade en landsman i 30årsåldern som i det luxuösa köket sysslade med att hacka gurka med en dyr märkeskniv. Skulle inte Attendo ha dragit in mer pengar om man hållit normalstandard med Zanuzzi och Nordica? Fast det är klart att om skattebetalarna tvingas slanta upp en miljon per våldtäktsman och år då finns det ju så mycket pengar i rullning att man har råd med litet spill. Om ni inte tror mig så kolla upp videon på Attendos site. När kommer de svenska pensionärer som också får hjälp från Attendo att få erfara motsvarande lyxmiljöer? Nej dom får inte ens ett sketet frukostägg en vardag!

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Jag tror Attendo får sota för det nu. Dom ställer olika grupper mot varandra och gör skillnad på folk. Den dåliga reklam dom kommer få framöver kommer resultera i miljonförluster men spottar man på sitt eget folk så bör man inte bli förvånad om sådant händer. Attendo Care för skäggebarn och Attendo Do Not Care för åldriga pursvenskar.

Pettersson sa...

Här är en annan variant på samma tema. Så gått som samtliga media har skrivit om ett knivslagsmål i en förort till Göteborg. Ingen har dock skrivit om att det var utanför Syrianska kulturföreningens hus knivarna plockades fram

http://petterssons.bloggsida.se/politik/fem-knivskurna-i-slagsmal
http://petterssons.bloggsida.se/politik/fem-knivskurna-i-slagsmal

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Oavsettom det var frågan om försök till våldtäkt eller fullbordad våldtäkt, så handlar det om barn. Det som gör mig mest upprörd är alla dessa troll på diverse bloggar och forum som de facto försvarar avskummet. För dem är det mer upprörande att detta fall kan leda till rasism än att de facto barn råkade ut för dessa vuxna importerade pedofiler. Fy fan vilka äckel ni är! Ni är inte bättre än pedofilerna själva.

Anonym sa...

"Att slynglarna inte skäms inför varandra! En fruktansvärt nedvärderande syn på barn, kvinnor, svenskar, européer, ickemuslimer."

Men det är ju det som är hela poängen. Muslimer HAR en inlärd nedvärderande syn på barn, kvinnor, svenskar, européer, ickemuslimer. De har helt enkelt inte lika högt värde som en muslimsk man. Dessa män skäms INTE. De har i sin egen syn gjort allt rätt; bara gjort vad som är Allah behagligt och förnedrat kuffarnas barn precis som de uppfostrats till. Att svenska media först förtiger händelsen och sedan, när det ändå kommit ut, ljuger om vad som inträffat gör att jag skäms över media.

mogwai sa...

vad jag inte kan begripa är att ingen hemma i sverige ser vad som håller på att hända. jag har bott i usa i många år och följer media dagligen. jag ser på saker i ett helt annat perspektiv än när jag bodde hemma. Det håller på att gå käpprätt åt helvete med det svenska samhället. de kulturella skillnaderna, den ekonomiska belastningen, medias censur (eller ingen rapportering) om invandrares brott osv. osv. listan kan göras lång. tänk nu noga efter alla ni där hemma. kristendomen ör inte stark bland svenskar, men muslimerna är alla fanatiska. nästan alla krig har startats pga religion. Sanna mina ord. Det kommer att bli inbördeskrig i Sverige mellan svenskar och invandrare. Dom har redan makten över gammelmedia

\\expat

Ann-Marie sa...

Alla dessa "högerextremister" som "tågade".....

Jag kan förstå varför det hände, tjejerna som blev utsatta för vad det nu var dom blev utsatta för, var för det första alldeles för unga för att bli utsatta för något över huvud taget. Något sådant borde inte ske i ett civiliserat samhälle, tyvärr verkar samhället i gemen bli mindre och mindre civiliserat för var dag som går och man undrar mycket försynt, VARFÖR det sker?! Jag vet själv att om detta hänt mig själv när jag var i den åldern, så hade min egen far varit en av dom som "tågade"... det kommer en dag när folk har fått nog och som dom säger "over here; enough is enough!"

Hjalbert sa...

Gängvåldtäkt som initiationsrit

http://everykindapeople.blogspot.com/2008/05/gngvldtkt-som-initiationsrit.html

LP sa...

SD:s Björn Söder framträdde i gårdagens Aktuellt på Svt. Jag tycker han gjorde ett bra och envist jobb.

Kanske kunde han varit än tydligare med att förklara att den aktion som Nordisk ungdom gjorde mot Attendo Cares förläggning, och de artiklar som publicerats av alternativmedia om saken, var det som till slut gjorde att gammelmedia tvingades ta upp saken. Hade man inte skrivit artiklarna på tex PI och Fria Tider, hade saken tigits ihjäl.

Fast ändå, all heder åt Björn Söder, han gjorde ett mycket bra jobb på det hela taget!

Kolla inslaget här på Svt Play:

http://svtplay.se/v/2345233/aktuellt/2_3_21_00?cb,a1366518,1,f,-1/pb,a1366516,1,f,-1/pl,v,,2345233/sb,p102536,1,f,-1

Knute sa...

Poliskontrollerade nyheter i Sverige: "närpoliser på webben"

Polisen har har fått nya riktningslinjer som ska förhindra fri nyhetsförmedling på nätet. Och som om inte detta var nog ska polisen själv sprida ”riktig” information till allmänheten.

http://www.nyhetskanalen.se/tv?videoId=1.2042933

http://antijihadnorge.blogspot.com/2011/03/politikontrollerte-nyheter-i-sverige.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.