17 februari 2011

Den unga damen från Muslimien som Silvio hade ihop det med

Karima El Mahroug anlände enligt uppgift till Italien med sin familj från Marocko 2003, och bosatte sig i den sicilianska kuststaden Letojanni. Hennes barndom var svår, sa hon i en intervju i januari på en av de TV-kanaler som ägs av Berlusconi.

"När jag var nio år gammal blev jag våldtagen av två av mina onklar - min fars bröder. Den enda person som jag vågade prata med om vad som hände, min mamma, sa: "Håll tyst, för om din pappa får reda på att du inte är oskuld, kommer han att döda dig."

Från BBC via Skjoldungen, som skriver:

Nu när skojnalisterna har infört demokrati i hela Mellanöstern, måste de hitta på något annat som de kan göra sig duktiga på. Här kommer Silvio in i bilden...

6 Kommentarer:

Cello Jr sa...

Vad säger de multikultientusiastiska batikhäxorna om detta?

Jag kommer att tänka på en kvinnlig palestinier som förmanades att tiga om sin kritik mot det palestinska kvinnoförtrycket tills efter befrielsen.

Jfr. med kvinnans ställning i Israel!

Dexter sa...

"Vad säger de multikultientusiastiska batikhäxorna om detta?"

Det blir en rejäl syntax error, kortslutning med efterföljande systemkrasch.

Hörde att det vankades tårta & champagne på SVT:s redaktion efter denna nyhet. De har ju drivit kampanj mot Mr B länge nu, vad de nu har för det.

Hjalbert sa...

Heja Berlusconi

För ett par år sedan skickade Italiens premiärminister Berlusconi ut 30.000 soldater för att patrullera på gatorna efter att landet drabbats av en våldtäktsvåg. En utmärkt idé som dock medierna knappt nämnde, nej den stora nyheten var att Berlusconi sagt att våldtäkter inte går att stoppa helt ens i en polisstat.

"Det skulle behöva bli lika många soldater som det finns vackra kvinnor och det tror jag inte vi klarar."

Än sen att han sagt så? Ska vi leva i en politiskt korrekt drömvärld där kvinnor inte tål komplimanger, eller ska vi leva i verkligheten. Han sa också:

"Kvinnor måste försvaras. Sexuellt våld är ett livslångt trauma."

Berlusconi är en riddersman som vill att kvinnor ska kunna tillåta sig att vara vackra, klä sig utmanande eller vad du vill, utan att bli våldtagna. Den feministiska förargelsen över hans uttalande leder rätt in i burkan. Skicka ut soldater på Sveriges gator också, här är våldtäktsstatistiken förskräckande.

Anonym sa...

Heja Berlusconi!

Mer av sådana riktiga karlar inom politiken - en som även har humor och som säger att män är män och kvinnor är kvinnor vilket våra tama politiker inte törs säga.

De är rädda för Gudrun AfSkyman.!

Elisabeth

Anonym sa...

Berlusconi är bäst. Han skiter fullständigt i genusfeminister som totalt har förstört Sverige. Feminiseringen av den svenske mannen ser vi resultat av idag när man inte ens vågar yttra sina känslor offentligt för att man är rädd att bli stämplad som rasist.

Större delen av alla feminister är helt normala och lever som att kvinnor och män är helt 2 olika människor. Sen har vi den där klicken med extrema och bisarra genusfeminister, i Sverige, till skillnad från andra länder, är den extrema klicken totalt i majoritet. Och det handlar inte bara om "feminism" i Sverige, nej här går man bara längre när resultaten inte blir som önskat. Det är därför man i Sverige har "feminister" som alla är likadana, trädkramare, hippies, alla har lika åsikter, apologeter hela bunten, rasistiska glassar, "fru gårman"...tänk forumet "Familjeliv.se" och Socionom som yrke, där har vi mallen. Kvinnor som sprutar av jantelag och avundsjuka och inte är nöjda förrän dom kan sitta hemma och få ut miljoner i bidrag från staten medans männen dammsuger.

I USA ska man än så länge vara nöjda, i Sverige behöver man bara slå upp slaskpressens förstasidor för att se patetiska "Fotbollsfruar" och helt intelligensbefriade hycklare som Alexandra Papp-scalidou. Nivån på svensk press har gjort den svenske mannen osäker och skapat ett uselt klimat för män att bygga självförtroende. Jag känner inte en enda svensk man som inte styrs fullständigt av sina kvinna, det är sällsynt med en svensk som beter sig som en riktig man.

Berlusconi skulle behöva styra Sverige ett par år med fria händer, så vi kan utrota dessa extremister för gott. Så vi riktiga feminister kan få föra upp samhället till en normal nivå igen. Den svenska genusextremisten som utgör 75% av alla "feminister" i landet är ju bara en hycklande papperstiger, man säger sig kämpa för allt möjligt men när muslimska kvinnor lever under förtryck är man tyst. Man har det så bra i Sverige att man blivit giriga och vill ha mer. Helst ska man inte jobba alls och männen ska slava under en.

Jag träffar mina väninnor minst en gång i veckan precis som min man gör med sina och kvinnors rättigheter är vikigt för oss men vi skulle aldrig inbilla oss att vi är överlägsna männen, vi har helt olika biologier. Att man ska ha samma lön är en sak men när man börjar vilja döpa om trafikskyltar eller kvotera in folk i statliga företag har man ballat ur. Sveriges statliga verk är ju fullsmockade med inkvoterade nollor, kanske därför nivån på Svensk medias proffstyckare är så sanslöst låg. Inte en enda av mina väninnor, varken i Sverige eller USA eller någon annanstans känner igen sig i nåt som publiceras i svensk slaskpress, absolut ingenting.

Slår man upp Sveriges största media Aftonlögnen, så hittar man bisarra inkvoterade losers som "Malin Wollin" och "Lisa Magnusson", jag menar, vem fan är intresserad av att veta vad dessa människor har för pålägg på smörgåsen eller använder för schampoo. Det är ungefär nivån i Sverige.

Riktig feminism och riktiga män verkar extremt sällsynt här uppe vid nordpolen.

/Laura.

Knute sa...

Before, Italian prime minister Silvio Berlusconi was a whoremonger, but, we thought, as the saying goes, at least he was our whoremonger. But now he has drunk the neocon/liberal Kool-Aid and believes in Muslim democracy. So now he's a whoremonger for Muslim democracy. Also, for reasons not understood, he has been allowing the African refugees to come to Italy, instead of returning them to Africa. So now he's a whoremonger for Muslim democracy and the Islamic invasion of Europe.

http://www.amnation.com/vfr/archives/019473.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.