12 februari 2011

Kan de möjligen ha lärt sig av historien...

... och vill undvika det som hände i Algeriet för tjugo år sedan? Då såg det ut som om det islamistiska partiet skulle segra i valet, men militären ingrep och införde undantagstillstånd (som fortfarande gäller).I stället sneglar Muslimska brödraskapet i Egypten på den turkiska lösningen med smygande islamisering tills alla en dag marscherar i takt under stridsropet Allah Akbar. Nu har Egyptens kulturminister avgått. Blir det en sharia-minister i stället?

2 Kommentarer:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Därför kan man ju alltid hoppas att miltären snigemorder alla mullor, ayatollohr, imamer och islamister i största allmänhet.

Knute sa...

Förstapriset i lögn i detta sammanhang går till James Clapper, chefen för USAs största underrättelsemyndighet NSA – National Security Agency / National Service of Allah (stryk det som inte passar). Han karaktäriserade Muslimbröderna som ”huvudsakligen sekulära”.

Denna grupp är det som nu i realiteten tar över makten i Egypten. Denna grupp är det som Väst, med USA:s första muslimska president i ryggen har utsett till nya makthavare i arabvärldens folkrikaste stat.

http://antijihadnorge.blogspot.com/2011/02/egypts-sekulre-sosialdemokrater.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.