18 februari 2011

Frihet och frivillighet i Ungern och EUEfter att ha frigjort sig från kommunismens ok har Ungern blivit ett mycket liberalt land, till exempel har man infört samma skatt för alla, 16 procent. Social ingenjörskonst är inte populärt. Myndigheterna vill inte gärna lägga sig i medborgarnas göranden och låtanden. Det gäller även den omtvistade medielagen som journalister i väst har missförstått. I själva verket är den ganska mild jämfört med Sveriges och EUSSR:s ramlagar som slår ner på varje avvikelse från den politiskt korrekta normen.

Även synen på prostitution är liberal, faktiskt lite för liberal eftersom den ungerska lagstiftningen ger ungdomar mellan 14 och 18 år rätt att ingå såväl ekonomiska avtal samt att ha sexuella relationer. Var för sig är det inte fel, men i kombination kan det bli det. Men efter att frågan väckts i parlamentet kommer regeringen förmodligen att ändra tillämpningen av lagstiftningen.

Att gränsen för den sexuella debuten är satt till 14 och inte 15 år beror på den stora romska/zigenska minoriteten i landet. För övrigt överdriver västliga medier Jobbiks inflytande, ett parti med negativ inställning till romsk kriminalitet. Ekonomiska kriser medför inte automatiskt att folkgrupper utses till syndabockar. Ungrarna är individualister och skulle aldrig få för sig att marschera i takt som tyskarna gjorde på 1930-talet.

I sammanhanget kan man ju påpeka att EU:s nya grundlag främjar en speciellt frånstötande sida av en annan minoritetskultur, den arabiska. I Lissabontraktaten har man nämligen tagit bort det protokoll om pedofili, missbruk av småbarn, som fanns i tidigare traktater! Numera kan alltså en pedofil vända sig till DO och hävda att han blir "diskriminerad" om han inte får utöva sina perversa böjelser.

Men det ignorerade våra politiker när de röstade för eländet. Det vore klädsamt om den babblande och hycklande klassen försökte erinra sig Jesus ord om grandet och bjälken.

Det ett faktum att islam tillåter barnäktenskap. Profeten Muhammed hade ett intimt förhållande med en nioårig flicka. Ayatollah Khomeini i Iran sänkte åldersgränsen ytterligare.3 Kommentarer:

Knute sa...

I Ungern ringer fortfarande kyrkklockorna klockan tolv. Ungrarna har inte glömt 150 år av turkisk ockupation. I det nya Eurabia kommer landet att förbli frihetens bastion och en tillflyktsort för dissidenter.

Knute sa...

Varjager skriver:

Är ni ett gäng med nya ”svenskar” som utnyttjar ett barn, då är det fritt fram. Det finns uppenbarligen inga problem i Hovrättens värld att invandrare köper sex. Sedan att de köper sex av ett barn är ok, är sedan barnet mentalt efterbliven, ja då är det ju barnets fel att det blir utnyttjat. För hur skall de veta att det är ett barn liksom…

Den 18-åring som i tingsrätten fick ett års fängelse för grovt koppleri döms i hovrätten bara för koppleri och straffet kortas till tre månaders fängelse.

http://varjager.wordpress.com/2011/02/19/vad-hovratten-sager-ar/

gäster sa...

Att bekämpa rasism har med tiden blivit arbetslösa vänsterpolitikers sysselsättningsterapi. De använder begreppet terroristiskt för att trakassera politiska motståndare.

Den renodlade rasismen finns knappast i Danmark/Sverige. Men jakten på den har blivit en hel besatthet. Om det dyker upp några få exemplar av oförfalskad rasism, upplevs det nästan som en lättnad. Så finns det åter något att bekämpa och beskylla andra för, samtidigt som ens egen självkänsla kan växa.

http://spydet.blogspot.com/2011/02/gammelt-synspunkt-glder-stadigt.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.