23 februari 2011

Sprängda oljekällor, och en miljon som ska 'integreras' är på väg...

Sverige är ju det tredje största mottagarlandet av asylsökande i Europa, så sätt igång att bygga bostäder, ja det kommer helt enkelt att behövas nya städer. Att det skulle lugna ner sig i Nordafrika är nog en fåfäng förhoppning, detta är något som kan pågå i decennier.

Också fler poliser och soldater kommer att behövas när arab-upproret sprids till Europa. Egendomligt nog rekryterar den svenska polisen aspiranter i moskén i Stockholm, beryktad för terroristkopplingar. Vilken lag kommer de att vara lojala mot, den svenska eller sharialagen?

"Ja det vore intressant att veta vad tokvänstern i Sverige nu tycker man ska göra för att rädda liv på demonstranter i arabländerna som vill ha demokrati.
För man kan ju räkna ut med 'you know what' att tokvänstern inte kan be USA komma till undsättning."

En kommentar som jag antar syftar på sådana som Guillou och Mankell (bilden) eller religionsprofessorn Mattias Gardell i Uppsala, en man som gillar att åka Ship to Gaza och som har frälst många på sin Gaddafi-liknande mix av muhammedanism och kommunism.

Gaddafi är islamist-fascist-socialist, medan Egyptens Mubarak ville hålla islam utanför regeringsmakten. Gaddafi är med andra ord en "bättre" muslim. Så det är skillnad på revolutionerna i de två länderna.

Legosoldater från Tchad och Nigeria härjar på gatorna i Benghazi och skjuter obeväpnade människor i huvudet medan säkerhetsstyrkorna spränger oljeledningar för att skära av flödet till hamnar i Medelhavet. Sabotaget är tänkt att fungera som ett budskap till Libyens upproriska stammar: 'Det är antingen jag eller kaos'.

7 Kommentarer:

Anonym sa...

Hela den här vackra överbyggnaden Kadaffi skapade, t ex "Frihet, Socialism och Enhet" samt "Tredje Universella Teorin", var det bara fernissa och "sugar coating" ? Han kanske inte lurade det libyska folket, däremot lyckades han lura våra "intellektuella" och professorer.

https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B1KP_ijQ9fVcMTZhZjNmNTAtNWIxNy00YTZlLTkwMmQtNmY5NmFhYTFjMzg1&hl=en&authkey=CKq_2Ck&pli=1

16830911

Anonym sa...

Läste nyligen att Gadaffi är kompis med Berlusconi och då sjönk min beundran för Berlusconi. Å andra sidan var det ju Italien som koloniserade Lybien en gång i tiden.

Någon påstod att Gadaffi är en svårt sjuk psykopat och det kan nog stämma med tanke på vad han nu gör mot sitt eget folk. Ronald Reagan som av många anses vara USA:s bäste president i modern tid - kallade honom för "en galen hund."

Dessutom är han islamist så vi får hoppas han avgår snarast innan mer blod flyter på Tripolis gator.
Elisabeth

Knute sa...

Vinden vänder snabbt i Europa när det gäller mångkulturen. Sverige – som nyligen fick sagda kulturform inskriven i grundlagen – börjar plötsligt se ensamt ut.

http://fyrahundrasjuttiosex.blogspot.com/2011/02/dagens-citat.html

Gl sa...

Dessa legosoldater bör man leta upp genom databaser den dag regimen i Libyen faller och ställa dem inför rätta. Livstid fängelse skall alla legosoldater ha.

Vad gäller sveriges roll i detta: Man har visat hur lite mänsliga rättigheter betyder. Det enda som är viktigt är att få ut svenskarna och att begränsa flyktingströmmen. Tragiskt men sant hur våra folkvalda agerar att man skäms.

Anonym sa...

Libyen är visserligen ett muslimskt land...
Men vad har du för motivation att kalla Gadaffi för islamist?
Han klär sig i traditionella nordafrikanska kläder, har inte det påbjudna muslimska mustaschlösa skägget, anställer kvinnor som militärer, tog bort de muslimska symbolerna från flaggan, införde socialism och "folkdiktatur", har inte förföljt minoritetsreligionerna (kristna, judar) till skillnad från tidigare regimer, et cetera...

De som revolterar ser däremot ut som islamister!
De klär sig i saudi-arabiska kläder istället för nordafrikanska. Svart burkha är inte traditionellt i Libyen, utan ljusa färggranna mönstrade kläder och stora guldsmycken. De skriker "Allahu akhbar!" i nästan varenda filmklipp, svajar flaggor med halvmånen (=Islam), osv.

De uttrycker sig som islamister.
De påstår att den Libyska regeringen är "otrogna" mot Profeten Muhammed, och att Gud därför "ålägger" dem att göra uppror:
"They have demonstrated total arrogant impunity and continued, and even intensified, their bloody crimes against humanity. They have thereby demonstrated total infidelity to the guidance of God and His beloved Prophet (peace be upon him)," said the group, called the Network of Free Ulema of Libya.
"This renders them undeserving of any obedience or support, and makes rebelling against them by all means possible a divinely ordained duty." -Declaration obtained by Reuters on Monday.

Knute sa...

Det var för att framhäva att i jämförelse med den störtade Mubarak är Gaddafi islamist. Men inte i jämförelse med al Qaida. Det finns grader i helvetet där man tävlar om att vara "goda muslimer" dvs följa Koranens djävulska budskap.

Islamisk fascism är en träffande beteckning som till och med president Bush vågade sig på att använda.

http://synopsis-olsen.blogspot.com/2011/02/er-en-fortalelse_24.html

Alohe sa...

Gl, du behöver inte åka längre än till frankrike för att hitta legosoldater som gjort sig skyldiga till ohyggliga övergrepp stora nog att förorda avrättning, och du behöver inte nog åka längre än till svenska riksdagshuset för att hitta den som gav ordern...

Städa framför din egen dörr innan du börjar ha åsikter om hur grannens gård ser ut.. ;)

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.