08 februari 2011

Geert Wilders öppningsanförande vid nya rättegången

"Ljusen slocknar över hela Europa. Över hela kontinenten, där vår kultur blomstrade och där människan skapade frihet, välstånd och civilisation. Grunden i Västvärlden är under attack överallt.
Över hela Europa agerar eliten som beskyddare av en ideologi som varit inställd på krossa oss under fjorton århundraden. En ideologi som härstammar från öknen och som bara kan producera öknar, eftersom den inte ger människor frihet.
Den islamiska Mozart, Islamiska Gerard Reve [en holländsk författare], Islamiska Bill Gates, de existerar inte för utan frihet finns ingen kreativitet. Islams ideologi är speciellt känd för avlivning och förtryck och kan bara producera samhällen som är efterblivna och fattiga. Överraskande nog, vill eliten inte höra någon kritik mot denna ideologi.

Min studie är inte en isolerad händelse. Bara idioter tror det. Över hela Europa för den mångkulturella eliten totalt krig mot sina befolkningar. Deras mål är att fortsätta strategin med massinvandring, som i slutändan kommer att resultera i ett islamisk Europa - ett Europa utan frihet. Eurabia ... "

läs resten på Gates of Vienna

10 Kommentarer:

Cello Jr sa...

Har haft en tisdag full av glädje och tacksamhet, känt mig glad, välsignad, men så lyssnar jag till Geert Wilders anförande, och får lust att skicka runt GoV- länken till bekanta.

Men vilken negativ bild de måste få av mig, för jag skickar ofta just politiska länkar!

Fast vad skall man göra? Folk har rätt att veta vad som pågår på det politiska planet.

Kontrasten mellan den verklighetsbild som t ex TV4 förmedlar och den som Geert Wilders ger kunde inte vara större. Ändå verkar hans bild vara den mest korrekta.

Skulle vilja skjuta den ifrån mig. Låtsas som att "det regnar". Går säkert en kortare tid, men sedan?

Och hur skall man tolka att Merkel och Cameron tar avstånd från mångkulturalismen? Är de på Wilders linje eller försöker de bara lugna massorna?

Av Wilders tal att döma, så är svaret på den senare delen av frågan "ja". De försöker bara lugna oss, för egentligen tillhör de väl de eliter som med Wilders ord för "totalt krig" mot sina befolkningar?

Knute sa...

One of the many notable things about Geert Wilders is the steady progression and maturation of his thought, with each of his statements about the Islam threat over the past several years being stronger and more comprehensive than the last. His opening statement at his new trial for hate speech, which convened yesterday, is no exception.

When Wilders says the lights are going out all over Europe, he is, of course, quoting British Foreign Secretary Lord Grey at the beginning of the Great War.

http://www.amnation.com/vfr/archives/018615.html

Knute sa...

I multi-kulti Holland, där Wilders bor, tänker myndigheterna tvångsplacera "vita" barn i "svarta" skolor för att uppmuntra "social sammanhållning".

Experimenting With the Children of Amsterdam

http://gatesofvienna.blogspot.com/2011/02/experimenting-with-children-of.html

Knute sa...

I aftes viste DR 2 en såkaldt dokumentarfilm om den hollandske politiker Geert Wilders. Det var ganske klart, at folkene bag filmen havde gjort sig store anstrengelser for at finde noget snavs, de kunne bruge mod den meget populære men politisk meget ukorrekte hollænder. Da det ikke lykkedes, tog de til Israel, et land, Wilders er meget glad for, og prøvede at fremstille Wilders’ mange israelske venner i det værst tænkelige lys, så de på den måde kunne få lidt snavs at kaste på Wilders. Jeg håber seerne har kunnet gennemskue det.

Geoffrey Cain

http://siad.wordpress.com/2011/02/09/laeserbrev-mislykket-tilsvining/

Cello Jr sa...

Jag kan leva mig in i den oro de icke-muslimska föräldrarna känner inför att skicka sina barn till en skola med 80 procent muslimska elever. Jag skulle aldrig acceptera ett sådant övergrepp. Så visst har Geert Wilders rätt när han talar om eliternas totala krig mot sina befolkningar. Över hela EU tas de europeiska folkens länder ifrån dem.

Frågan är hur eliterna törs utmana majoriteten på det sätt som de gör i Holland? Inser de inte att deras egen maktställning hotas? Varför i så fall undergräva den med beslut som leder till folkstorm?

Eller vet de som drar i trådarna, the puppet masters, att dessa folkstormar är betydelselösa, att inget kan stoppa deras planer på en omvandling av hela Europa?

Vart skall det sluta? När man diskuterat revolutionen i Egypten, så har man sagt att den enda kraften som är tillräckligt välorganiserad för att fylla vakumet efter kleptokraten Mubarak, är Muslimska Brödraskapet. De är i minoritet, men de har en fungerande organisation. De liberala och sekulära krafterna som är majoritet saknar det.

Samma sak i Europa. Om de nuvarande härskarna störtas, vilken grupp kommer i så fall att fylla maktvakumet? Den liberala majoriteten, som inte har någon organisation, eller de som har det.

Kommer Europa åter att få se dekadenta demokratier ersättas av högerauktoritära regimer?

pli sa...

"Kommer Europa åter att få se dekadenta demokratier ersättas av högerauktoritära regimer?"

Vad grundar du egentligen detta på? Vad tyder på detta? De "högerauktoritära" (vad det nu är) är de särskilt stora och välorganiserade? Har du inte bara lyssnat på det gamla skrämselsnacket om "gillar du inte etablissemanget tar en reinkarnation av Hitler över"?

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

"Eller vet de som drar i trådarna, the puppet masters, att dessa folkstormar är betydelselösa, att inget kan stoppa deras planer på en omvandling av hela Europa?"

Dom skiter fullständigt i vad vi tycker, tänker och gör. Dom är fullkomligt likgiltiga till om vi gillar läget eller inte. Dom vet att vi inte kan göra ett dugg för att stoppa dem. Därför bryr dom sig ej heller om ifall vi vet vad som väntar oss eller inte. Dom tänker genomdriva NWO till varje pris och dom har precis alla kort på sin hand medan vi har absolut ingenting. Det är faktiskt helt omöjligt att stoppa deras onda planer.

Cello Jr sa...

pli,

tänkte mig en upprepning av 20- och 30-talens fascistiska rörelser. Fast kanske inte nödvändigtvis kopior av dessa utan anti-liberala, nationalistiska partier som vill styra vad folk läser, ser och lyssnar på. Som det i Ungern. Om det nu är sanningsenligt skildrat.

Robin,

om det är "omöjligt att stoppa deras planer".
Nå, det är ju inget skäl att sluta göra motstånd.

Och precis som en känd italiensk liberal (glömt namnet) gick över till Mussolinis läger av anti-kommunistiska skäl, så kan sådana som jag i desperation tänka oss att slå våra påsar ihop med extremnationalister eller "vita nationalister" - i värsta fall.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Du kommer bara bli mördad om du gör motstånd och de flesta vill trots allt leva till vilket pris som helst, även slaveri. Du kommer inte junna lita på någon, inte ens inom familjen. Det kommer alltid finnas någon beredd att gola på dig för att rädda sitt eget skinn. Se bara hur det gick för Winston Smith...

Knute sa...

Cello Jr,

Gå inte på nidbilden av Ungerns nya regering

http://everykindapeople.blogspot.com/2010/10/ga-inte-pa-nidbilden-av-ungerns-nya.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.