04 februari 2011

Känn din fiende: skillnaden mellan islams vita och svarta flagga

Av Nicolai Sennels

Flaggornas färg har stor betydelse för muslimer, och de använder dem för att signalera till varandra. Det vore bra om vi icke-muslimer känner till flaggornas symbolik.

Muslimer använder den vita flaggan (med svart skrift) för att symbolisera de geografiska områden som redan hör under islam och där sharialagarna är införda (arabiska: "Dar al-Islam", svenska: "islams hus"). Det är islams mål att den vita flaggan ska vaja över hela jordklotet.

Den svarta flaggan symboliserar de geografiska områden där man för krig för att införa islam som statsreligion och sharia som rättssystem (arabiska: "Dar al-Harb," svenska "krigets hus"). Den svarta flaggan är inte en nationalflagga och ska mer betraktas som ett slags krigsbanér.

Hissar muslimerna den vita flaggan betyder det alltså seger, medan den svarta flaggan är en krigsförklaring.

Det är därför ingen tillfällighet att Hizb ut-Tahrir använder vit flagga när de demonstrerar framför danska Folketinget. De hoppas naturligtvis att den vita flaggan en dag vajar över folketinget (eller kanske att de redan har vunnit):Här är den svarta islamflaggan, med Köpenhamn i bakgrunden:4 Kommentarer:

gäster sa...

"På Malmö högskola har man ansträngt sig ordentligt för att få de muslimska eleverna att känna sig som hemma. Såväl ett bönrum som golvtoaletter har ordnats."

https://politisktinkorrekt.info/2011/02/03/muslimanpassat-pa-malmo-hogskola/

Utformningen av toaletterna har naturligtvis inte i sig någon större betydelse. Om det inte är ett uttryck för vilja till islamisk dominans.
Förhoppningsvis är de muslimska studenterna inte islamister. Men man kan aldrig veta eftersom terrordåd i USA och Europa begåtts av välutbildade och på ytan skötsamma personer.

"Malmö förvandlas långsamt till en gangsterstad med enklaven Rosengård i centrum.
Invandrare hetsas av arabisk TV, imamer, föräldrar och kriminella gäng att omstörta samhället genom upplopp, vandalism, våld, asocialt beteende samt en stark integrationsvägran. Ur det som sedan återstår av samhället vill islamisterna bygga sitt islamistiska paradissamhälle, utformat som en diktatorisk teokratisk enpartistat baserat på islams sharialagar."

http://missionxp.webblogg.se/2011/february/hotet-inifran-segregerade-enklaver-etnisk.html

gäster sa...

En dansk på besök i Egypten såg från sin balkong på sjätte våningen människor som blev skjutna av polisen.

“De så dræbte ud og blev slæbt væk af deres venner,” siger han og tilføjer, at når det var tid til bøn, blev kampene mellem demonstranter og politi afbrudt.

“Det virkede paradoksalt. Politiet respekterede, at de skulle bede. De klappede af politiet, når bønnen var færdig, og så fortsatte de.”

Dom är galna, dom där muhammedanerna...

http://www.uriasposten.net/archives/22736

Hasse sa...

gäster: De är dessvärre inte galna, de är programmerade att göra så.

Anonym sa...

Denna mysiga video kan kanske passa bra här?
http://www.youtube.com/watch?v=8Y3118FLznA&feature=endscreen&NR

Hälsningar Swisch

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.