16 februari 2011

På gränsen till inbördeskrig?Finns det något annat val?


4 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Folk som drabbats av "multikultin" eller folk som har något mellan öronen har helt enkelt fått nog av alla sopsäckar som springer på gatorna, kravaller, skolbränder, våldtäkter, kravmaskiner och politikers lögner etc etc. Och när dom flesta har fått nog, då lär det nog smälla....tyvärr.
Det bästa hade ju varit att skicka tillbaks alla som inte har vett nog att integrera sig i sina respektive länder.

Anonym sa...

Tyvärr tror jag att vansinnet definitivt kommer att sluta mycket blodigt. Bara en idiot inbillar sig att ett fritt samhälle kan leva i harmoni med islam...Blodsven

rima sa...

Efterkrigstiden var bristen på arbetskraft som bestämde invandringspolitiken, efter den Iranska kulturrevolution en var rädslan av andra kulturlandskapens kopiering av folkets lyckade revolt att köra ut kolonialisterna så stor att fick USA vidta åtgärder. Europeiska länder av Nato fick en kvot att genom invandring dels ''uppfostra'' målländers knäcksoldater'' och dels genom Amerikanisering av Islam skapa en konflikt i den Islamska världen, i god enlighet med den klassisk gamla kolonial Machiavelliska mottot: SÖNDRA O HÄRSKA.
Målet är delvis uppfyllt med annorlunda resultat.
Den USA strukturerade Taliban slår hänsynlös för att skamfila Islam som var en av delmålet och div. konsekvenser för huvudmannen.
Den orättvis sociala strukturen inom värdländerna i sig bidrar anslutningen till Islam.Att tron o religion för förtryckta har en stark attraktionskraft är helt naturlig.
Det är en fullständig misslyckad politisk fiasko
för värlsdiktaturen o deras la kajländer typ Sverige som i blindo följer den döende jätten.
De många o långa felstegen slår hård mot den stora mänskliga gemenskapen.

Cello Jr sa...

Det finns all anledning att ifrågasätta Sarkozy, som är uppe till omval nästa år. Han har tidigare gjort invandringskritiska uttalanden för att sno röster från Le Pen. Och det mesta tyder på att han är ute i samma syfte igen med sitt utspel om multikulti. Vore jag fransman skulle jag givetvis rösta på Marine Le Pen!
View From the Right

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.