11 februari 2011

Marxisten och Skenheligheten - röstfiske ligger bakom den moderna antisemitiska masspsykosen

Roy Andersson är en av kulturvänstern uppburen filmregissör och stolt mottagare av Leninpriset. I sin ungdom fick han förmodligen sin världsbild från de proggiga Åsa-Nisse-marxisterna som var ute och demonstrerade mot kärnkraft och Vietnamkrig. Det måste ha varit traumatiskt och det är väl därför han finner Åsa-Nisse-filmer så förhatliga. Samt det faktum att det framkommit att Åsa-Nisses skapare Stig Cederholm var medlem i Waffen-SS under andra världskriget.

Allra Underdånigast påpekar emellertid att medan Stig Cederholm var medlöpare till en av historiens värsta massmördare, så hade Roy Anderssons hjälte Lenin också blodet av miljontals människor på sina händer.

Bilden är från 1940. Nazisterna gillade inte Stålmannen eftersom han hade skapats av amerikanska judar. Sedan har kommunister, socialdemokrater, miljöpartister och andra vänstervridna överfört detta på USA och Israel. Vänsterns färg har blivit alltmer rödbrun.

Judar är på nytt förföljda i Europa, denna gång av muslimska invandrare. Den skenheliga kulturvänstern eldar på och försöker utnämna muslimer till "vår tids judar", men ingen vettig människa tror att européer skulle få för sig att bygga gaskammare igen. De stora medierna återger villigt negativ propagandan mot Israel och utelämnar palestinska deklarationer om folkmord på judarna.

En förklaring till den moderna antisemitiska masspsykosen är att politikerna tänker på makten och röstfiskar. Det finns ju 50 gånger fler muslimer än judar i Sverige. Nu finns det förstås de som säger att man ska skilja på judehat och kritik av Israel. Javisst, försök säga det till muslimer i Sverige, eller till Malmö-sossen Reepalu, som kläckte ur sig att svenska judar måste ta avstånd från Israels politik för att eventuellt slippa råka illa ut.

3 Kommentarer:

Dawit sa...

Roys inlägg måste vara uttaget ur sitt sammanhang. Så osammanhängande och ologiskt har jag svårt att tänka mig att han uttryckt sig.

Knute sa...

Robsten:

"Låt oss vara ärliga, människan är ett oerhört lättpåverkat socialt flockdjur, inte helt olik vargar i en vargflock. Vi minns Millgrams lydnadsexperiment där personer var kapabla att ge medmänniskor dödliga elstötar bara en auktoritet gav order om det.

Självklart ger en mediekampanj som den mot SD i valrörelsen negativ effekt, påstår någon något annat så är det ren lögn. Om människor i gemen kan stå emot en kraftig mediekampanj (vilken uppfattas komma från auktoritärt håll) så hade Millgrams experiment inte fungerat, vilket det bevisligen gjorde.

Man skall se SD:s inträde i riksdagen trots mediernas kampanj, inte p.g.a. densamma. Vid ett sådant betraktelsesätt så visar det ännu mer hur trötta människor är på den förda immigration och integrationspolitiken."

http://robsten.blogspot.com/2011/02/hetskampanjen-mot-sd-valrorelsen-hjalp.html

Knute sa...

Endast invandrarelever när kungen kom till Malmö

Kungen kom till Malmö idag fredag 18 februari 2011. Sydsvenskan har fångat besöket på film. Inga svenska elever syns bland eleverna på malmöskolan. Svenska elever är demografiskt utrotade från Sofielundsskolan av alla som röstat på v, s, mp, c, fp, kd och m genom åren.

http://muslimskafriskolan.blogspot.com/2011/02/endast-invandrarelever-nar-kungen-kom.html

Sydsvenskan gör reklamfilm för Hizbollah

Sydsvenskans fotograf Hussein El-Alawi, själv från Irak, presenterar i dag ett bildspel från Libanon som mer liknar en reklamfilm för Hizbollah tillverkad av Usama bin Ladins terrorexperter. Övriga kommentarer är överflödiga.

https://politisktinkorrekt.info/2011/02/18/sydsvenskan-gor-reklamfilm-for-hizbollah/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.