15 februari 2011

Schweizarna flyger kulturberikare direkt från fängelset till Istanbul

Från Skjoldungen:

"En äldre herre på tåget till Basel bad den unge turkiske kulturberikaren att släcka cigaretten. Det var ju inte så bra, för kulturberikaren slog alltså halvt ihjäl den 76-årige mannen medan han ropade "skit-schweizare".

Den äldre mannen överlevde sitt spräckta kranium, medan "den unge" fick tre år i fängelset. Kom ihåg nu att det är Schweiz vi talar om. Hade det hänt i till exempel Orient-Expressen (Hafniabad-Mallahmö) hade han fått ersättning för sveda och värk - och den äldre mannen hade anklagats för rasism.

Kulturberikaren blev sedan prydligt hämtad vid fängelseporten, körd till Zürichs flygplats och sattes på flyget till Istanbul. Utan möjlighet att återvända."


www.bonton.se

4 Kommentarer:

Marissa J sa...

Jag tycker att det var alldeles rätt av rättsväsendet i Schweiz, att efter fängelse skicka tillbaka honom till sitt ursprungsland. Detta skulle vara regel även i detta land. Det måste ske en förändring bland advokater, domare mm. Man kan inte vara hur mjäkig som helst.

Om vi inte sätter några tydliga gränser till människor som kommit hit, och de begår kriminella handlingar, vad skickar vi då för signaler till de länderna? Det är med andra ord laglöst i Sverige och fritt fram att göra vad som helst.
Det är drömmen just för kriminella från andra länder, att i Sverige kan man göra som man vill.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Härligt med lite goda nyheter för en gångs skull. Fast det vore väl för mycket att begära att fulmedierna skulle rapportera om sådana här nyheter.

Anonym sa...

Det är exakt det förhållningsättet vi behöver i Sverige - Ut och kom aldrig tillbaka !

Anonym sa...

Ja slik skulle det vært i Norge også. Her er det nå bygd et luksusfengsel nær Halden , hvor det kan holde hus med hotellstandard.

Kari

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.