25 februari 2011

Snart på en gata nära dig

En ekonomisk kollaps krävdes för att de skulle se sanningen. Asylsystemet har kollapsat och Grekland tänker bygga en mur mot gränsen till Turkiet, för att hindra strömmen av invandrare från mindre utvecklade länder.

Det är hög tid eftersom grekerna nu har drabbats av det som pågått i åratal i Frankrike: öppna styrkedemonstrationer av muslimer som ber på gatorna.
De uppvisar en total okänslighet för grekernas lidanden under århundraden av muslimsk ockupation.

8 Kommentarer:

Anonym sa...

Alla vet vad vi måste göra men ingen vill börja. Alla vet att vi inte kan ha hundratusentals muslimer i Sverige men ingen vill börja tala om hur vi skall lösa problemet./Crane

Knute sa...

Framförallt måste juristerna i Migrationsöverdomstolen komma i strålkastarljuset, det är de som är skuld till att alla somalier automatiskt får uppehållstillstånd.

Knute sa...

Det svenska försvaret finns inte mer

År 1982 fanns det ca. 700.000 män i det svenska försvaret efter en mobilisering på ett par veckor. 25 år senare fanns det ca. 40.000 män och kvinnor som tidigast skulle kunna mobiliseras inom ett år.

http://www.document.no/2011/02/fredens-illusioner-i/

Ann-Marie sa...

Grekerna vet hur det var att vara ockuperade av turkarna i 400 år! Det sitter hårt än idag och om någon kommer att göra något åt det hela är nog grekerna. Dom kommer INTE att stillatigande titta på när muslimerna försöker ta över.

Anonym sa...

Bättre att muslimerna tar över än att rednecksen gör det...

Berit sa...

anonym,det vore intressant att se ditt resonemang och förklaring

Anonym sa...

"Rednecksen" har redan "Tagit över" och tack och lov varit starkaste militären sen många decennier tillbaka, och utan dom skulle "anonym" inte kunna sitta öppet och fritt och kunna kommentera på internet utan snarare stå på alla 4 med en kommunist eller nazist bakom sig.

Älskar att se insnöade svenskar uttala sig om "Rednecks"...i händelse av krig eller allvarliga konfliker är det exakt dom som först springer gråtandes till "Rednecks" för att be om hjälp. Gissa vilka som först kommer att skrika efter "Rednecks" när muslimerna blivit för många i Europa och framförallt Sverige...gissa en gång. LOL. /REDNECK

Marissa J sa...

Alla dessa som håller på med muslimska böner på gatorna, skulle ovillkorligt utvisas ur landet och ej få komma tillbaka. Dessa som håller på med detta har bara ett i sinnet, och det är att islamisera och införa sharia för alla innevånare. De skyr inga medel, för att nå sina otäcka maktfullkomliga syften. De där männen som håller på med det där, har inget som helst intresse av vår västerländska demokrati. Därför har de inget här att göra, och de vill inte heller inigreras.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.