15 februari 2011

Statsministerns barn fick uppleva mångkulturen

Reinfeldts 15-årige son blev misshandlad av två jämnåriga, och råkade under tumultet kalla den ene "blatte". Efter att blivit hotad med att nästa gång skulle de knivhugga honom, och att de minsann kände det kriminella invandrargänget Black Cobra, tog Reinfeldt Junior den ene misshandlaren i hand och bad om ursäkt om han gjort något som fått denne att slå honom.

Ibland är det bättre att fly än illa fäkta.

Men visst, det är väldigt politiskt korrekt att vända den andra kinden till. En sekulariserad, urvattnad och missuppfattad variant av kristendomen som Reinfeldt den äldre och hans etablissemang kör med. Fast de skulle aldrig erkänna att deras moral har något med kristendomen att göra, nej allt är relativt i deras värld.

Numera är det tabu att påpeka att Jesus sa att man ska älska sina fiender medan Muhammed sa att man ska slå ihjäl dem, nej i statens ögon är deras läror totalt likvärdiga!

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Ja, han är väl lika ryggradslös som pappan. Så långt faller ju inte äpplet från trädet.

Anonym sa...

https://www.flashback.org/t1457487

Här är länken om statsministerns son som blev kulturberikad.

Man skall inte glömma att blatte betyder kackerlacka och fadern har verkligen sett till att Sverige även blivit mycket berikad med dessa vidriga insekter som importerats tillsammans med de hyresgäster som bebor de områden där de frodas.
Men PK-iterna påstår att det är svenskarnas resor som gjort att kackerlackor återigen finns i våra bostäder.
Amlitz

Naivtive sa...

Man skulle vilja ha varit en fluga på väggen i det Reinfeldtska hemmet när unge herr Reinfeldt förmodligen hade ett och annat att säga till sin flate fader.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Det allra bästa i situationen är ett ättelägget är i just den åldern av tonåren då föräldra-uppror är som allra vanligast. Låt oss hoppas att upproret sitter i en tre år till eller så. Barba(r)pappa får fingret och junior röstar på SD...

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.