14 februari 2011

Verkar som England behöver en revolution likt den i Egypten

Invånarna i byar i Surrey och Kent har fått order av polisen att ta bort ståltrådsnät från fönstren så att inbrottstjuvar inte kan bli skadade.

Husägaren i byarna Tandridge och Tatsfield i Surrey och i Westerham, Brasted och Sundridge i Kent är rasande därför att de stämplas som "brottslingar" när de försöker skydda sin egendom.

Lokalbefolkningen hade förstärkt fönstren med metallnät efter en serie stölder i uthus och bodar, men blivit tillsagda av närpolisen att näten var "farliga" och kan leda till att kriminella begär ersättning om de "skadar sig själva".


Personligen tycker jag att glasfönster borde vara olagligt och att de bör ersättas med plast. Det är ju möjligt att en inbrottstjuv kunde bli skadad. I själva verket är det nog bäst att lämna dörren olåst.

Eller....kanske dessa människor verkligen behöver någon form av sharialag? - bara för att få saker under kontroll, skulle man kunna säga ... hugga händerna av tjuvar till exempel?
Jag slår vad om att den där typen av regler inte går hem i Saudiarabien.

5 Kommentarer:

Anonym sa...

Har dom sneglat på Sverige?

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Känns som om dom försöker provocera fram kravaller från den etniska befolkningen så att dom får en ursäkt att slå ner det med våld, införa undantagslagar och annan draconisk lagstiftning a la polisstat.

Dexter sa...

Man tror inte att det är sant.

Men det tror man å andra sidan inte om vad som händer i Sverige heller. Dårarnas konspiration har lyckats.

Cello Jr sa...

Har länge misstänkt att okrossbart glas runt busskurer inte sätts upp av omtanke om vandalerna. De kan ju skada hälsenorna, när de försöker sparka sönder glaset.

Fungerar demokratin? Hur kan man fatta beslut som är helt emot vad en majoritet skulle ha förståelse för?

Man struntar helt i vad folk tycker.

Var gör man det någonstans? Jo, i diktaturer.

Cello Jr sa...

Svenska motsvarigheter är väl att om din hund biter en inbrottstjuv, så blir du åtalad, eller om du glömt sanda uppfarten, så att han ramlar och slår sig, stackarn.

Politiker som ställer sig bakom dylika "rättsregler" missbrukar sin makt och tror sig veta bättre. Ja, de har drabbats av storhetsvansinne.

De undergräver demokratin. De är som termiter som underminerar ett hus, tills det störtar samman.

Så hur kan de och deras partier får förnyat förtroende hela tiden? Är ens européerna längre mogna för "demokrati"?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.