19 februari 2011

Vi är revolutionärer nu


"Vi går mot en period då politik inte längre spelar någon roll, när det inte har någon relevans och inte kan analyseras. Dessa människor tillhör inte vårt folk. Vi har ingenting gemensamt med dem och de har inget gemensamt med oss.

Det finns ingen diskussion, det kan inte bli någon diskussion - det finns ingen gemensam grund, inget vi kan relatera till. Vi använder samma vokabulär, men vi talar olika språk. Vår politik har stulits. Processen inleddes för länge sedan och stölden har skett stegvis. Men den är nästan fullständig nu.

Nu måste vi ta den tillbaka. Och det är inte längre en fråga om att ändra regeringen, i hopp om att få något nytt och annorlunda, någonting som är närmare vårt sätt att tänka. Det kommer inte att hända. Vi behöver något mer grundläggande. Det finns ett namn för det ... Revolution.

Den finns den svåra vägen och den enkla vägen, det våldsamma sättet och det fredliga sättet.
Vi måste fortsätta att sträva för det senare, för att avvärja det förra. Men hur som helst, låt oss kalla en spade för en spade. Vi är inte längre intresserade av politik. Vi är revolutionärer nu. "

Richard North, EU Referendum

6 Kommentarer:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Nu har även bimbon Paris Hilton gjort en Lauren Booth.

JEDDAH - Saudi Arabia - Former American socialite, Paris Hilton has converted to Islam, her spokesman, Ian Brinkham, has revealed to CBS news.
"She has been toying with the idea for quite a while now and when she was imprisoned at Century Regional Detention Facility in 2007, she encountered a few people who had already converted," Mr Brinkham said.
By converting to the Muslim faith, Paris Hilton has decided to shun her old life as a celebrity skank.
Speaking from an Islamic study retreat in Jeddah, she said: "I have now found total peace in my life. Before, I used to be known as an STD-ridden streetwalker , a 'hoe' and a person of loose morals, but now, things have changed. Allah be praised."

http://www.dailysquib.co.uk/entertai...-to-islam.html

LP sa...

@Robin

Tillåt mig tvivla på att Hiltons engagemang som muslim kommer att bli långvarit.
Nästa månad är det scientologi och månaden därpå är hon marxist.

Idioter dras till idioti, det är en naturlag.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Var tydligen en humorsajt. Måste sluta slösurfa när jag egentligen borde gå och lägga mig och mitt omdöme inte ligger på topp. Sorry.

Berit sa...

Det gör inget Robin, det verkade helt troligt!
Precis vad man kan vänta sig.

Naivtive sa...

Men rätt roligt var det i alla fall, och inte helt otroligt heller.

Naivtive sa...

Men åter till artikeln så är tongångarna allt oftare hörs lite här och där. Det verkar som om tålamodet tryter allt mer och för allt fler. Frågan är var temperaturen ökar till att kokan över först.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.