28 mars 2011

En annan tänkbar kandidat

Newt Gingrich ( R), som det spekuleras kring inför det kommande presidentvalet, var talman för the House of Representatives under Clintontiden. Han har inte formellt deklarerat att han aspirerar på kandidattiteln men allt tyder på att han gör det.

Obamas svaga punkter är naturligtvis ekonomin, jobb, statsskulden och budgetunderskottet, vilket är vad en valkampanj måste fokusera på. Alla kandidater måste rikta all uppmärksamhet mot dessa punkter.
Demokraterna letar febrilt efter distraktioner och jag misstänker att Newt Gingrichs tidigare eskapader kommer att ligga honom i fatet och alltför mycket uppmärksamhet kommer att riktas mot hans dubbelmoral. Han var en av de ledande figurerna som ville avsätta Clinton när Lewinsky-affären uppdagades, samtidigt som Gingrich själv hade en utomäktenskaplig historia på gång.

Gingrich är en politisk räv som också velat i Libyen-frågan och ursäktar det med att han försökte anpassa sig till Obamas motsägelsefulla uttalanden.


1 Kommentarer:

gäster sa...

Flere af de håbefulde republikanske præsidentkandidater har ytret sig kritisk om Obamas håndtering af krigen mod Libyen – uden at præsentere voldsomt mange løsningsforslag selv.

http://usa-perspektiv.blogspot.com/2011/03/obama-angriber-libyen-republikanerne.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.