28 mars 2011

En tänkbar kandidat

Det spekuleras hej vilt nu över vilka personer som kommer att aspirera på den Republikanska kandidatposten och utmana Obama i nästa val. En av dessa personer är Herman Cain, en TeaParty -kandidat med sunda åsikter, men som inte är mycket av en kändis än så länge.
Cain är en framgångsrik affärsman från Atlanta och om TeaParty-rörelsen aktiveras igen kommer de att driva fram honom.

Journalister älskar att ställa frågor om "enkla" saker, typ, " Vad kostar en liter mjölk?"
för att sedan kunna säga, " Gotcha! Han vet inte ens det!"

En annan sådan fråga som man hör nu är: "Om du blir president, kommer du då att utnämna någon som är muslim, till ditt kabinett?"

Cain tvekade inte ett ögonblick:

Nej det kommer jag inte att göra och detta är anledningen. Det är ett smygande försök, en smygande ansträngning att föra in Sharia och den muslimska tron i vår regering. Det hör inte hemma i vår regering. Det är det som hänt i Europa. Sakta men säkert, bara för att vara politiskt korrekt, har de infört förändringar, de har ändrat lite här och lite där. Och nu har de ett socialt problem som de inte kan hantera..."

Det är väldigt typiskt för Vänstern att få hysteriska utbrott om de tio budorden finns anslagna i en rättssal, eller om man dekorerar med en julkrubba på torget, men de är fullständigt fokuserade på att klämma in muslimer på alla möjliga ställen.

.

2 Kommentarer:

Evert sa...

Det är väl inte ett dugg intressant vilken religion en person har, det viktiga är att han/hon är duktig på sitt jobb. Cain verkar vara ett "nutjob".

Berit sa...

Det är "intressant" eftersom islam inte är en religion i vanlig bemärkelse utan en teokrati

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.