26 mars 2011

Jag lovar !

Vad har hänt med "Fredsrörelsen"?

I oktober 2007 proklamerade Obama, "Jag lovar, att om vi inte har tagit hem våra trupper den dag jag blir president, är det det första jag kommer att göra. Jag kommer att ta hem våra soldater. Vi kommer att se ett slut på detta krig. Det kan ni slå er i backen på!"

Han höll ett tal om Irak i februari 2008. Dåvarande kandidat Barack Obama sade:
" Jag motsatte mig detta krig redan 2002. Jag kommer att föra detta krig till sitt slut under 2009. Det är dags att ta hem våra soldater."

Följande månad (mars 2008) när han pressades av Hillary Clinton upprepade han: "Jag var emot detta krig år 2002 .... Jag var emot det 2002, 2003, 2004, 5, 6, 7, 8 och jag kommer att se till att kriget upphör under 2009. Så bli inte förvirrade."

Den kväll man avgjorde det Demokratiska Partiets nominering, den kväll när den nya ObaMessias lovade att frälsa världen och oceanerna inte längre hotade att översvämma oss, yttrade han också: "Jag är helt säker på att de generationer som kommer efter oss, från och med nu, kommer att kunna se tillbaka och säga till sina barn. ... detta var det ögonblick när vi stoppade kriget. "

Som läget är i dag har han tredubblat det antal truppstyrkor som president Bush hade i Afghanistan, där vi har kämpat i mer än nio år. Pentagon har förklarat "det officiella slutet på Operation Iraqi Freedom och USAs stridande styrkor i Irak", men vi har fortfarande 50.000 soldater där. Det är verkligen inte vad senator Obama lovade.

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Obama 2012?
http://www.youtube.com/watch?v=h0wBlOiAK4Y

Anonym sa...

Så talare en muslim!!

Detta tycker jag bevisar att - 32:an som han kallas på en del elaka bloggar - använder sig av "taqyia" alltså att ljuga om det gagnar ett syfte för den som framför lögnen.

Vi får bara hoppas att det kommer en kristen president vid nästa val.
Amlitz

gäster sa...

IRON DOME er ved at implementeres i Israel. Det er et forsvarssystem, der kan opdage raketter, der affyres, og dernæst sende en raket mod den affyrede raket og således eliminere raketter, der affyres fra Gaza mod de israelske byer Ashdod, Askolon, Beer Sheba.

Desværre fyrer Gaza raketter af mod Israel, som Israel imødegår ved at bombe tunneler eller affyringsramper i Gaza for at eliminere forsøgene. Dette israelske modtræk afføder nogen gange kritik, så modstand gør stærk. Så derfor har Israel udviklet et nyt type forsvar, der ikke kræver fly over Gaza med dræbte som pris.

http://semit.wordpress.com/2011/03/27/iron-dome/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.