02 mars 2011

Obamas skumma förbindelser med Gaddafi avslöjade

Från Synopsis Olsen:

Libyens diktator har finansierat den amerikanska Nation of Islam och dess ledare, Louis Farrakhan. Obama har band till Farrakhan och hans kontroversiella grupp.

Jeremiah Wright, präst i Obamas kyrka i Chicago, reste med Farrakhan för att besöka Gaddafi 1984.

Under den tid Obama var inblandad i Wrights Trinity United Church, som praktiserar kontroversiell Svart Befrielseteologi, var Chicagokyrkan öppet allierad med Farrakhan och Nation of Islam.

Det finns en del foton i diverse tidningar och tidsskrifter med Barack Obama tillsammans med Wright och Farrakhan. Michelle Obama figurerar tillsammans med Khadijah Farrakhan, Louis Farrakhans hustru.

Från Obamas hjärna:

Marxism och revolutionsromantik genomsyrar inte bara de autonoma på Nørrebro i Köpenhamn som kastar brandbomber på polisen, utan halva världen ända in i president Obamas hjärna, han som har terroristerna Ayers och Dohrn att tacka för sin karriär.

Från Gaddafi's Spöke:

Fascister återuppstår globalt som 'anti-sionister'. En ohelig allians av vänster, nynazister och islamister är i farten. Gaddafi var spindel i nätet och finansiär i detta oheliga gäng.

Slagord mot 'sionism' förknippas numera med radikala muslimer och radikal vänster, vars plakat fördömer Israel som en 'fascistisk' stat när de marscherar mot den. Inte desto mindre har nynazistiska organisationer fortsatt att betrakta sionismen som sin kanske största fiende och stödjer ofta den 'palestinska saken'.

Från Odjuret FN:

... som förvandlar banditer till respektabla statsmän. När Gaddafi år 2003 blev president för FN:s råd för mänskliga rättigheter upphöjdes alltså chefen för tortyrkammaren till överstepräst i denna av många vilseförda själar vördade institution.

Uppdatering 20 mars: Farrakhan gillar inte att Obama startat krig mot kompisen Gaddafi:

"Jag varnar dig, min broder, låter du dessa onda demoner styra dig i denna riktning kommer det helt säkert att förstöra ditt framtida förhållande till ditt folk i Afrika och i hela världen ... Jag vill råda dig att hantera detta med klokhet. Varför inte sammankalla en grupp respekterade amerikaner och be om ett möte med Quaddafii. Du kan inte ge order till honom att han ska försvinna. Vem i helvete tror du att du är?
Det finns många här i landet som vill att du drar dig tillbaka. Var försiktig hur du hanterar situationen för det är på väg till Amerika."

"Vem i helvete tror du att du är, som kan beordra Qaddafi att dra sig tillbaka?"

10 Kommentarer:

Nattskatt sa...

Lol, jag insåg att FN var en scam redan när jag läste om dem i skolan.

Knute sa...

Muslimsk "tacksamhet" från Kosovo?

En buss med amerikanska soldater blev beskjuten på flygplatsen i Frankfurt den 2 mars 2011. Busschauffören och en av passagerarna dödades i skottdramat. Dessutom skadades två personer, en allvarligt. Flera av offren tillhör den amerikanska militären, enligt tyska polisen, som grep en man från Kosovo.

Knappast någon muslimsk grupp har fått mer direkt stöd från USA än kosovoalbanerna.

"Øverstkommanderende for USAs væpnede styrker er som kjent presidenten, hvilket innebærer at hver eneste amerikanske militære på kloden er under muslimsk kommando.

At de noen steder også er i kamp med muslimer forandrer ingenting på det, det er å betrakte som interne muslimske oppgjør."

http://antijihadnorge.blogspot.com/2011/03/muslimsk-takknemmelighet-fra-kosovo.html

Knute sa...

Vad händer om Gaddafi vinner?

If the Caligula of North Africa survives by fighting to the death and prevailing, he will surely inspire the other hard rulers to take the same strategy, especially after the humiliating and mostly nonviolent defeats of Egypt’s Hosni Mubarak and Tunisia’s Ben Ali.

The killers of the resistance bloc — Iran’s Islamic Republic, Bashar al-Assad’s Baath Party in Syria, Hezbollah in Lebanon, and Hamas in Gaza — won’t likely be overthrown by peaceful demonstrations but by massive internally or externally driven wars.

Anonym sa...

Gadaffi komemr att dö, ingen kommer överleva
-Om nu Islam kommer till makten i Europa.
Kriget är snart här, inbördeskriget skapat av våra folkvalda som vurmar för islam och deras maktövertagande av naiva människor.

Mativiteten vinner över Naiviteten.

/Dessvärre

Knute sa...

Al-Qaida till makten om Gaddafi inte vinner?

Vi har sett hva disse såkalte „demokratiske kreftene“ står for etter de vellykkede islamske revolusjonene i Tunis og Egypt, med regulære militære angrep på kirker, klostre, munker og prester, krav om oppsigelse av fredsavtalen med Israel mm.

http://antijihadnorge.blogspot.com/2011/03/hyre-og-frp-vil-gi-flysttte-til-al.html

Rykten säger att Usama bin Ladin, al-Qaidas ledare, skulle vara död eller isolerad från omvärlden i ett grottsystem i gränslandet mellan Afghanistan och Pakistan. Men enligt dokumentären Feathered cocaine lever bin Ladin sedan 2003 ett liv i lyx i Iran med sin familj där de skyddas av landets regering.

http://svt.se/2.149969/1.2342244/

Knute sa...

Ekonomiska intressen bakom islamismens apologeter?

Avslöjandena om ett Gadaffi-rum på Uppsala universitet kom hand i hand med avslöjandena om att London School of Economics 2009 emottog 1,5 miljoner pund från Said al-Gaddafi.

http://www.axess.se/blog/post/2011/03/16/Ekonomiska-intressen-bakom-islamismens-apologeter.aspx

Anonym sa...

flott at svensker som ikke har gjort en dritt siden 1800 og et el annet utale seg om slikt.

har ikke noe dere skulle sagt om konspirasjon eller noe, slik som dere hjalp tyskerene under andre verdenskrig.og ingen vil glemme det heller.

Knute sa...

Och vad vill du komma med det anonym? Jag vägrar att känna någon kollektiv skuld för att mina förfäder levde i Sverige under andra världskriget, eller att de sluppit krig i 200 år.

Här en annan norsk röst:

"Risken är stor att Västs inblandning i Libyen snabbt kommer att utveckla sig från det som så vackert kallas ”beskydd av civila” till aktivt deltagande i inbördeskriget på al-Qaidas sida:

Egentligen hade Gaddafi rätt redan från början när han hävdade att al-Qaida ligger bakom upproret i Libyen. Detta medges nu faktiskt indirekt genom ett analysteam vid den amerikanska krigsskolan i West Point. Enligt en rapport som utarbetats där fanns det inte något annat område i hela den muslimska världen som skickat så många frivilliga till Irak för att kämpa för al-Qaida som Libyen, och i synnerhet östra Libyen, där upproret hade sitt ursprung.

Det som var ett drivhus för produktion av terrorister till Irak ska alltså nu plötsligt har blivit ‘demokratins vagga’ i Libyen, om vi ska tro västerländska mainstream media."

http://antijihadnorge.blogspot.com/2011/03/vesten-bomber-feil-side-igjen.html

http://antijihadnorge.blogspot.com/2011/03/midtsten-i-flammer.html

Anonym sa...

Från Hasse Eriksson Nu får det vara nog med denna galna Krigs-hets! Skall vi bomba alla länder nu? Ja men börja då med Kina som har dödat Tusentals Människor på / vid Slakten på den Himmelska Fridens Torg! Och Bomba Robert Mugabe! Och Iran som också har dödat Demonstranter! Bomba också då Jemen, Saudiarabien, och Syrien! Vad tror ni kommer efter Kadaffi? Jo en galen Muslimsk Stat,styrd av Mullorna! En Islamistisk Stat som snabbt kommer att skaffa sig Kärnvapen! Och Gå ihop / i Union med Iran, och Pakistan för att Döda alla Icke-Muslimer! Hur svårt kan det vara att Fatta!

Anonym sa...

Hasse Eriksson

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.