01 mars 2011

Och nu till något helt annat - och ändå inte

Oscar till Persbrandts film i morse. Regissören Susanne Bier tog emot statyetten för 'Hämnden', skriver Aftonbladet.

HVA' FOR NOGET!?? Det rabler for svensk medie: Bier tog blot imod 'Persbrandts Oscar', skriver BT.

"Det har uppenbart blivit en stor vana för svenska press att omskriva verkligheten. Ack ja, dåliga vanor kan ju som bekant vara svåra att ändra på," skriver Bjovulf.

Detta var ju ett oförargligt exempel, men när det handlar om islam, invandring och brottslighet är tidningarna pinsamma i sina försök att förhindra det pinsamma från att bli offentligt.

Susanne Bier spelade in Filmen "Hämnden" i Darfurs flyktingläger, och beskylldes då av Sudans avskyvärda regering att göra en "Muhammedkarikatyr".

Inte konstigt att konstnärer precis som journalister lägger band sig själva för att inte stöta sig med någon islamist.

Bilden av paketen med kakaomjölk syftar på mejeriföretaget Arlas pressmeddelande till de islamiska länderna under Muhammedkrisen: "Ärade medborgare, de år vi har haft i er värld har lärt oss att rättvisa och tolerans är grundläggande värden i islam."

"Og nu til noget helt andet – og alligevel ikke," skriver WB:

"Igår kväll vann Danmark en Oscar. Om det kan man mena vad man vill, men flott är det med de få medel som finns i Danmark. Vinnaren är en andra generationens invandrare, född av tyska judar.
Det är skillnaden mellan bra invandrare och dåliga invandrare. Låt oss mäta dem med deras produktion. Vad skapar de av bestående värden?
Grattis, Susanne Bier."

.

4 Kommentarer:

Knute sa...

Overlooking Sudan’s Evil

President Obama is rewarding the government of Sudan for permitting the referendum on the secession of South Sudan by removing it from the list of State Sponsors of Terrorism. This will drop some sanctions on Sudan just as protestors demand the resignation of President Omar Bashir, a man indicted for genocide who has recently pledged to turn his country into a Sharia state.

http://frontpagemag.com/2011/03/01/overlooking-sudan%E2%80%99s-evil/

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Jag blir förbannad på hur man försöker åka snålskjuts på Danmarks Oscar. Först utmålar man Danmark som ett rasistland i media och pratar en massa skit bakom ryggen på danskarna. Tänker främst på svensk- och danskhataren Lena Sundström men även andra pratar skit om Danmark. Dom senaste 20-30 åren har det bara gjorts en massa politiskt korrekta filmer i Sverige så dom borde verkligen inte komma och förhäva sig på andras bekostnad. Kan bara råda danskarna att aldrig hyra några svenska skådespelare i fortsättningen.

LP sa...

En sak är åtminstone säker Robin, Sundström kommer A L D R I G att ens nomineras till en Oscar.

Medelmåttor som hon kan bara bli "världsberömda" i ankdammen Sverige genom att upprepa de statspåbjudna politiskt korrekta flosklerna med idiotens envishet. Samma slags "konstnärer" fanns det i de gamla kommunistdiktaturerna. När diktaturerna föll samman stod de där och hade fortfarande inget att säga med sin "konst". Skillnaden var bara den att nu kunde man inte kommendera folk att lyssna.

Vivian sa...

Att bli dårligt omtalad av Sveriges Pravda-journalister, är ett bra tecken.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.