30 mars 2011

Orientexpressen Mallahmö – Hafniabad

På tåget från Malmö till Köpenhamn kan färgade och asiatiskt utseende svenskar bli ombedda att visa pass för dansk polis. Kontrollen är till för att avslöja olaglig invandring. Politiker protesterar förstås och pekar på den nordiska passunionen. Nordiska medborgare ska inte behöva visa sina pass när de besöker sina grannländer.

Men passunionen gäller inte längre. EU:s Schengenavtal ger polis rätt att kräva giltig ID-handling av vem som helst. Vilket bara är en liten fis med tanke på massinvandringen.
Skjoldungen:

"Målet är att förvandla hela Norden till en kylig, våt och blåsig upplaga av Mellanöstern. Vi är inlemmade i EUSSR och ingen av oss är längre varken danskar eller svenskar. Däremot är vi medborgare i EUSSR. Dessutom är vi omfattade av Schengen-doktrinen, vilket innebär att alla som har sett sin chans att få foten innanför dörren utan vidare kan bosätta sig var som helst för att få evig försörjning av de aboriginala invånarna."

Fler som fått foten innanför dörren: den italienska ön Lampedusa har nu fler invandrare från Tunisien och Libyen än invånare.10 Kommentarer:

Crille sa...

Om man känner sig diskriminerad för att man inte ser nordisk ut, rekommenderar jag att man skickar en inlaga till Gud och klagar.

Vill upplysa om att när jag skulle resa till Algeriet blev jag grundligt kvarhållen i tullen och utfrågad och måste ange gatuadress där jag skulle bo. Jag och min gode vän såg inget konstigt med det och kände oss ingalunda kränkta på något enda vis. Det är helt naturligt att när det kommer folk som avviker utseendemässigt att passpolisen måste göra sitt jobb. Sån't är livet!

Anonym sa...

Om man talar felfri svenska förlorar poliserna snabbt intresset och vandrar vidare. Sen är det väl samma grupp alltid så snart känner de igen dig och ler lite och nickar.

Berit sa...

Här i USA kallar man det profilering och det är så fult, så fult. Det är vad Arizona-lagen i stort gick ut på, vilket väckte sådana enorma protester. Man ska inte få peka ut eller ifrågasätta en minoritet men i andra sammanhang ska minoriteten behandlas speciellt (ansökning till skolor eller jobb tex.) och ha fördelar just därför att man är minoritet.

Knute sa...

Qaddafi’s Revenge

Notice that most of the new arrivals from Libya are from Eritrea and Somalia, which means that they will be even more dysfunctional, violent, and criminal than the Tunisians and Libyans.

http://gatesofvienna.blogspot.com/2011/04/qaddafis-revenge.html

Knute sa...

Lunds universitet invaderat av kriminella gäng som misshandlar folk och bedriver knarkhandel.

http://www.sydsvenskan.se/malmo/article1432678/Vakter-satts-in-mot-gang.html

http://www.sydsvenskan.se/lund/article1433158/Polisen-fruktar-ungdomskullarna.html

Knute sa...

Kan godhet vara av ondo? Ja, om man av naiv godhet bjuder in sin egen fiende, som bakom leendet vill mörda hela ens familj.

http://tankesmedjanfeminix.blogspot.com/2011/04/snallismen-ett-kollektivt.html

Knute sa...

Under 2010 femdubblades omsättningen till 30 miljoner kronor för Blatteförmedlingen AB och moderbolaget Ravolution AB. Långtidsarbetslösheten har skapat en ny industri, som lever på Ams-bidrag.

http://denosynligajournalisten.blogspot.com/2011/04/entreprenor-i-en-framtidsbransch.html

gäster sa...

Förklaringen på frånvaron av kvinnor som flyr till Lampedusa

"To prevent the overloaded boats from Tunisia and Libya headed for Lampedusa from capsizing, young males on board have been throwing the women overboard, most of whom apparently drowned.

This could partly explain the virtual absence of any women among the Tunisian masses invading Lampedusa every day now."

http://imittsverige.blogspot.com/2011/04/forklaringen-pa-franvaron-av-kvinnor.html

Hjalbert sa...

på grund av kriminella gäng av hyenor och schakaler går det inte att använda den nya järnvägsstationen vid Triangeln i centrala Malmö. Man har plöjt ner miljarder i det här projektet och så blir det ett tillhåll för det sämsta vi har i Malmö i stället.

http://politisktinkorrekt.info/2011/04/24/vi-ar-vettskramda-i-malmo/

Knute sa...

Ett svenskt radioprogram hade omröstning: "Vilket är EU:s sämsta land?"

Snaphanen: "At være så enestående usjov (oskojig), lugter af desperation, og desperationen kunne komme af, at disse hovne og ufolkelige bladsmørere ikke bare er oppe imod andres virkelighed, de ikke kan kontrollere, men imod selve virkeligheden lige foran deres egne øjne. Det giver psykologiske symptomer at gå fra magt til afmagt. Folk abonnerer ikke på skidtet."

http://snaphanen.dk/2011/05/20/svensk-humor/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.