07 mars 2011

Släpp invandringen fri och skicka notan till svenska folket!

EU måste dra till sig arbetskraft från andra delar av världen för att klara framtiden, enligt statsminister Fredrik Reinfeldt, som hävdar att Sverige redan har insett det.

Är det Sveriges ekonomiska framgång som gjort Reinfeldt så yr i huvudet att han nu släpper invandringen helt fri? Det är nämligen vad som kommer att bli följden av att ge "diplomatpass" till "papperslösa" invandrare.

"Tur man bor i Finland. Men innebär detta att jag kan få gratis tandvård om jag är hemma i Sverige på semester?" skriver en kommentator. Och den osynlige journalisten skriver:

"Muslimsk libanes slår ihjäl åldrig svensk kvinna på öppen gata i Landskrona och smiter från platsen. Får i hovrätten straffet ”skärpt” med två månader till två års fängelse. Samtidigt höjer hovrätten skadeståndet till den ihjälslagna kvinnas man från tingsrättens 25 000 kronor till det dubbla; alltså 50 000 kronor.

Muslimsk familj kränkt för att Uppsala kommun felaktigt misstänkte könsstympning av deras barn. DO vinner i tingsrätten, som dömer kommunen för diskriminering och tvingas betala ett skadestånd på 60 000 kronor till den muslimska familjen.

Som svensk i Fredrik Reinfeldts Sverige, känns det väl ganska skönt att veta att en gammal (ihjälslagen), svensk kvinnas, makas, livskamrats och mammas liv bara var värt 50 000, medan en ”kränkt” muslimsk familj från Somalia är värd hela 60 000 spänn!"

Från Norge rapporteras att minst 100 somaliska kvinnor har fått barn med sina före detta män. Varje familj ska ha svindlat staten på 800.000 kronor genom att låta modern framstå som ensam försörjare.

På grund av överenskommelsen i den svenska riksdagen med det invandringsextrema Miljöpartiet låter regeringen 300 barn från Somalia bosätta sig Katrineholm innan sommaren. Det blir trångt i skola och dagis.

Som sagt, man kan inte ha fri invandring i en välfärdsstat, det går inte att både äta kakan och ha den kvar.

10 Kommentarer:

Anonym sa...

Det giver helt sikkert en stor fremgang for Sveriges Demokraterne.

falkeøje

Anonym sa...

Det finns risk att "tandvårdens kostnad" avhänger av din religiösa övertygelse.
Vita kristna göra sig icke besvär.
peerpede

Anonym sa...

Sverige är inget lågpris-produktionsland längre.
VI är ett kunskapsland med avancerade produkter & tjänster.

VARFÖR skall vi massimportera låg-IQ människor som under sin livstid har stora svårigheter att lära sig räkna 2+2 eller att stava till ordet "Sverige". Hur skall dessa någonsin kunna producera något nyttigt, bidragande, kunskapshöjande?

/UllaBella

Anonym sa...

Det är dags att ladda bössan...

Peter

Alma sa...

Vill vi som svenskar förändra vår och nationens
flyktingpolitik: Skriv under namnlistan beträffande krav på folkomröstning gällande invandring och alla förmåner dessa får på svenskarnas bekostnad,
Länk namninsamling nedan:

http://namninsamling.se/index.php?Forum=Forum&sida=2&fnvisa=forum&nid=5329

Anonym sa...

Förutsåg precis denna "utveckling" långt innan våra politiker tvingat hin håles alla misärfolk till oss. Svensken är för dum i sin naiva tro på att rädda folk från elände när och fjärran för att inse sitt misstag förrän det blev för sent.

Nu har vi skapat en klump järn kedjad runt foten som sakta men säkert drar ner oss på samma nivå som dem vi ville rädda....från sina egna länders dumhet.

Knute sa...

Sakta men säkert drar de ner oss på samma nivå...

"Svenska unga av idag fostras in i det muslimska sättet att tänka genom att möta våld och förakt i skolan, genom internet och genom vardagens fritidssysselsättningar där de möter dessa föraktfulla unga muslimer. Jag vet bara vad mina nu vuxna barn tvingades genomgå, och problemen har eskalerat i det svenska samhället, det är bara att öppna en dagstidning idag."

http://canuteocean.blogspot.com/2009/11/vad-ar-rasism-idag-egentligen.html

Knute sa...

Invandringens pris i Frankrig: 71 miljarder Euro (ca 650 miljarder svenska kronor) om året.

Den massiva invandringen stryper Frankrike både kulturellt och ekonomiskt.

http://hodja.wordpress.com/2011/09/19/indvandringens-pris-i-frankrig-71-milliarder-euro-ca-532-milliarder-kroner/

Knute sa...

Fem islamiska terrorförsök på tio dagar

8 september greps två islamister i Berlin för terrorplaner.

12 september måste Kurt Westergaard lämna Norge, då polisen inte var säker på om de kunde försvara honom mot islamiska terrorister

11 september greps tre islamister i Göteborg, misstänkta för att vilja utföra terror på 10-årsdagen av attacken mot Twin Towers.

16 september greps två islamister i Finland för att finansiera och rekrytera till terror.

18 september greps 7 islamister för terrorplaner i Birmingham.


http://hodja.wordpress.com/2011/09/19/i-folge-carsten-jensen-er-vi-islamkritikere-en-flok-lede-islamofobiske-tumper-der-har-mistet-al-menneskelighed/

Stefan sa...

Amatörmässigt av regeringen att tillåta MP få inflytande över migrationspolitiken. Det är ohållbart att ta in människor som inte fungerar i ett modernt västerländskt samhälle. Våra gemensamma resurser slösas bort. Mycket ansvarslöst gentemot väljarna och sverige.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.