12 mars 2011

Snabbare än jag trodde


Jag undrade hur länge det skulle dröja innan de hänsynslösa, ondskefulla Klimat-stollarna, som ska rädda oss från polarisarnas härdsmälta, skulle börja skrika om att Japans fruktansvärda jordbävning naturligtvis beror på AGW (av människan orsakad Global Uppvämning).... Klimatförändring....Störningar i det globala klimatet...Thermageddon...

Ordförande i European Economic and Social Committee, Staffan Nilsson, uttalade sig och uppmanade till solidaritet i kampen mot det globala uppvärmnings-problemet.
(Med tanke på namnet, är han svensk?)

De måste hitta infallsvinklar, hur krystade och lögnaktiga de än må vara, för att dra fördel av alla katastrofer, speciellt sådana där många människoliv går till spillo.
Liksom vi visste att tsunamin skulle bli en följd av jordbävningen lika säkert visste vi att dessa AGWare skulle göra sitt bästa för att hävda sina idiotiska påståenden.
(Det har nämligen aldrig förekommit en tsunami före industrialiseringen!?)

Dessa skamliga asätare festar på kadaver innan de ens identifierats av sina sörjande familjer. Har de ingen skam i kroppen?

21 Kommentarer:

Anonym sa...

För att inte tala om all falsk information, tex härdsmälta. Hoppas denna dag lär folk att inte tro på allt media rapar ur sig.

Dolda agendor hos många bloggare och journalister.

Vore jag japan skulle jag oroas mer för utsläppen från deras kemindustri än att 2 reaktorer fick ventileras, betastrålning avtar väldigt snabbt.

Anonym sa...

Nåt som man inte tänker på men blev lite förvånad över var att ingenstans ser vi rapporter om "Looting", våldtäkter, rån eller mord. Ingen Arme eller Blackwater som säkrar byggnader eller hindrar folk från att mörda varann. Det var samma sak i Thailand när Tsunamin slog till där, man såg inte mycket av dom sakerna där heller. Och då är Thailändarna bra mycket fattigare än alla welfare-queens i New Orleans.

Antar att vi alla inte är "Lika" som sossarna driver som statsreligion huh...:)

Kan bara tänka mig hur det skulle se ut i Europeiska och framförallt Brittiska, Franska, Holländska och inte minst Svenska ghetton vid en rejäl naturkatastrof...kriminella har rätt bra tillgång till vapen i Sverige och har redan visat sig kunna köra över svenska skattebetalare på alla sätt och vis utan motstånd, medans svenskarna får nöja sig med stekpannor och politiks lögner om "Solidaritet"...herregud vilket blodbad det skulle bli. Stjärtgossarna i "Nordic battle group" skulle inte hjälpa ett skit, antagligen skulle dom sättas in mot etniska svenskar som bara ställer sig på alla 4.

AL

Ann-Marie sa...

Med tanke på att jordbävningar, vulkanutbrott och andra naturkatastrofer har funnits sedan tidernas begynnelse blir man ju alldeles matt när man läser deras dravel.

Mer här om Staffan Nilsson: http://dailycaller.com/2011/03/11/some-respond-to-japan-earthquake-by-pointing-to-global-warming/

Anonym sa...

AGW <=> Give me the money!

Anonym sa...

Hur läser ni egentligen?
Det stod ingenting om att tsunamin orsakades av klimatet som du påstår i din rubrik.

http://www.dn.se/ledare/huvudledare/japans-nod-ar-var

Anonym sa...

Detta kanske är av intresse för dig Berit:

http://networkedblogs.com/fj8rX

Jag har ingen aning om vad det innebär förutom att det innefattar Obungo och hans minions. Men om jag har förstått det rätt bor du i Altlanta. Såg bara en länk till det via ADL. Pa

Anonym sa...

Dravel är just rätta ordet om klimathysteriker. Nu får de återigen luft under vingarna och vill naturligtvis förbjuda kärnkraften. Naturkatastrofer har funnits sen tidernas begynnelse och kommer att försätta till den dag jorden upphör att vara jord !! Det lär åtminstone bli flera miljarder då solen förmodligen lyser i tre fyra fem miljarder år till.

Berit sa...

Anonym som inte hittar påståendet att tsunamin orsakades av GW titta på länken som anges i rött (beror på AGW) .
Överskriften till en av de länkade artiklarna lyder:
It beins...The left blames Earthquake, Tsunami on Global Warming

lite längre ner:

Hours after a massive earthquake rattled Japan, environmental advocates connected the natural disaster to global warming. The president of the European Economic and Social Committee, Staffan Nilsson, issued a statement calling for solidarity in tackling the global warming problem.
“Some islands affected by climate change have been hit,” said Nilsson. “Has not the time come to demonstrate on solidarity – not least solidarity in combating and adapting to climate change and global warming?
Google har ett översättningsprogram om du ha problem med texten

Anonym sa...

Fortsätter man länken från FoxNews så hittar man faktiskt EESC press release. http://www.eesc.europa.eu/?i=portal.en.staffan-nilsson-speeches.15361

Hur man kan få det till att jordbävningen i Japan är orsakad av global uppvärmning är för mig en gåta.

Anonym sa...

Har vi otur så är vi inne i en geologisk aktiv cykel nu. Ingen vet hur jorden fungerar egentligen, ser man till historien kan det bli mycket katastrofer på kort tid.

Solstormar, jordens magnetfält, tektoniska rörelser. Vi fattar nog inte hur sakerna hänger ihop, vi kan bara ana att vissa saker på verkar andra saker. Planeterna har en ovanlig konstellation nu, på rad i stort, vem vet hur detta påverkar klotet eller solen eller vintergatan.

Ju mer vi lär oss ju mer inser man hur lite vi förstår. Det är skoj att låta som en foliehatt iaf :)

Beep beep earthlings!

Knute sa...

FINNISH MARXIST CAN’T LET A GOOD CRISIS GO TO WASTE…….

That’s the Left for you, they can’t tell you how to grow an economy, but they sure as hell can show you how to knock one straight into the crapper.

Paavo Arhinmäki, party chairman for “The Left”, which is an assorted bunch of disenfranchised malcontents who truly believe in theories of Karl Marx, jumps at the chance at trying to nix any more nuclear power plants in Finland.

“The Japanese nuclear plant accident has shown that nuclear power still carries with it the risk of a catastrophic accident,” he declared.

http://tundratabloids.com/2011/03/finnish-marxist-cant-let-a-good-crisis-go-to-waste.html

Knute sa...

Varför japanska parallellsamhällen inte oroar någon

Inte bara turkar utan även japaner som bor i Tyskland lever i parallella samhällen, och de lär sina barn att det japanska kommer i första hand. Inte desto mindre gör det inte någon nervös.

http://blog-dyn.tv2.dk/literally/

Anonym sa...

Undrar också var kopplingen mellan AGW och jordbävningen finns i Staffan Nilssons uttalande.
Att nån amerikansk sida samlat ihop en bunt twittrar som kan komma från vilka nötter som helst är inget bevis för att hela AGW-rörelsen är ute och cyklar.

Apropå kärnkraftshaverierna, så är sanningen att de var dimensionerade för att klara jordbävningar av den här magnituden. Försök inte skylla på nån abnorm naturkatastrof, det som hände var att strömmen och reservströmmen slogs ut och skapade nödsituationen, något som kan hända på vilket kärnkraftverk som helst, på ett eller annat sätt.

Berit sa...

Generellt sett är hela "Klimat-rörelsen" ute och cyklar och de flesta uttalanden de presenterar är slagord, och de överensstämmer med avsiktligt oärliga metoder för politisk vinnings skull. Deras uttalanden är fyllda av ord i uppsåt att korrumpera och för att göra propaganda; en teknik som internationella gröna lobbyister är suveräna på.
Skrämsel från medias sida skapar tittarsiffror och ger politiker makt

Ann-Marie sa...

Att hela AGW rörelsen är ute efter att ytterligare beskatta gemene man är ju ganska uppenbart för var och en som har en liten bit hjärna kvar att tänka med, mao är det dom gamla kommunisterna som tog över "miljön", allt i "rättvisans" namn. Dom glömde bara att tala om för vilka den s.k. rättvisan gäller. Och för dom som inte kan räkna ut svaret själv, så gäller "rättvisan" bara kommunisterna själva och deras hantlangare.

Ann-Marie sa...

PS alla ni anonyma, HITTA PÅ ETT NAMN! om ni inte vågar stå för vad ni tycker!

Unknown sa...

Här har jag en artikel där jag hör hur miljömupparna börjar att kraxa igen,
Bevare oss för PK och med 7-klöverns hyckleri
i sängen med Mp!
kolla gärna länkarna i den.
Mp och klimatmupparna
kan dra till de länderna där pepparn växer lika vilt som i deras fantasi!

Berit sa...

Klicka på "Alexander den store", signaturen ovan. Han ger en klar och tydlig förklaring

Galgresaren sa...

Hej.
Att koppla kärnkraftshaverierna till GW är ett konststycke som endast de religösa kan uppskatta. Att det är ett antal fullskaliga haverier kan endast de religösa förneka. Fanatiker finns på alla platser i samhället, en sak har de gemensamt. För de flesta framstår fukushima som ett totalhaveri, inte bara för kärnkraftsindustrin, även för tilltron på att det utvecklade samhället kan fatta viktiga beslut på kort tid.
Låt oss hoppas att de kan hålla härdarna under vatten, likaså bränslebassängerna. Skulle kärnbränslet förångas och spridas över land får vi en katastrof så stor att ingen kan bedöma den utifrån egna erfarenheter.

Ann-Marie sa...

Fredrik; vad har religion med detta att göra?!!?

Knute sa...

Japanese IQ test for job applicants

http://hubpages.com/hub/Japanese_IQ_test_for_job_applicants

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.