22 mars 2011

Utrikespolitiken sköts av FN

Nu när Amerika, Storbritannien och Frankrike krigar mot Libyens diktator på uppdrag av FN kan man undra:
Om det är OK med Libyen, varför inte Kina, Nordkorea, Zimbabwe, Burma, Saudiarabien, för att nämna några? Och kommer sedan FN någon gång i framtiden att besluta att vissa grupper i Frankrike eller Storbritannien eller USA förtjänar samma nivå av stöd?

Ryska och kinesiska stridsflygplan slår ut regeringsstyrkorna i dessa länder, på uppdrag av FN? Det skulle ju bara följa det mönster man satt enligt västerländska ledare ....

Utrikespolitik och suveränitet har underordnats FN och västvärlden är redan vid den punkt där de "progressivas" önskan om -en icke-vald styrelse (till stor del marxistisk) faktiskt lämnats möjlighet att införa en världsregering över människor som inte haft något som helst att säga i frågan. Och det är våra egna politiker som lämnat över makten.

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Dagens stora rubriker i Expressen och övrig press om massivt stöd för att starta krig mot Libyen innebär i klartext.

En Demoskop undersökningen omfattande totalt 1100 tillfrågade och av dessa har 715 uttalat sig positiva till en insats.

715 personers åsikt innebär alltså MASSIVT STÖD för Svensk insats och att vi skall ut i krig igen. Ett krig som inte är vårat

Sign Dag Hammarsköld

Vivian sa...

Världsregering och Bilderberggruppen just det Berit.
Det är mer vanligt på amerikanska bloggar att sysselsätta sig med de två företeelserna.
Jag skickade den här länken till vår gemensamma vän Canute, men han ville inte skriva om det.
Nu försöker jag igen och hoppas på kommentarer.
http://www.youtube.com/watch?v=x-CrNlilZho&feature=BF&list=QL&index=1

Berit sa...

Det finns säkert en hemlighetsfull maktelit med en globalistiska agenda att konspirera för att så småningom styra världen genom en auktoritär världsregering,( som ersätter suveräna nationalstater; Bilderberg, Trilateral Commission, Anglo-American Conspiracy...) men nu hamnar vi på en nivå över min lönegrad.
Pengar är ett mått på produktion och hela centrala bank-eller internationella banksystemet hålls ihop av statliga monopol som genom regleringar skyddar dem från konkurrens.
Hemliga sällskap och konspirationer kan bara påverka och styra förändringar genom regeringar och det kan endast säljas till oss genom socialism. När man förstår det och förstår vad socialism är, och vad laissez-faire kapitalismen är, då inser man att det finns konspirationer överallt!
Skriv gärna om det Vivian så kan vi lägga ut det som en posting. En bra
länk här.

Anonym sa...

När man ser och förstår vidden av det som pågår nu i Libyen och katastrofen i Japan så undrar man vart världen är på väg. Är det slutet. Hur mycket orkar människor med?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.