20 mars 2011

Vem i helvete tror du att du är...

...som kan beordra Qaddafi att dra sig tillbaka?


Louis Farrakhan (Louis Abdul-Haleem Farrakhan Muhammad, Sr. född Louis Eugene Walcott) är ledare för Nation of Islam, med huvudkontor i Chicago. Här skäller han ut Obama.Farrakhan: "Jag varnar dig, min broder, låter du dessa onda demoner styra dig i denna riktning kommer det helt säkert att förstöra ditt framtida förhållande till ditt folk i Afrika och i hela världen ... Jag vill råda dig att hantera detta med klokhet. Varför inte sammankalla en grupp respekterade amerikaner och be om ett möte med Quaddafii. Du kan inte ge order till honom att han ska försvinna. Vem i helvete tror du att du är?
Det finns många här i landet som vill att du drar dig tillbaka. Var försiktig hur du hanterar situationen för det är på väg till Amerika."

5 Kommentarer:

Knute sa...

Farrakhan gillar inte att Obama startat krig mot kompisen Gaddafi.

Libyens diktator har finansierat den amerikanska Nation of Islam och dess ledare, Louis Farrakhan. Obama har band till Farrakhan och hans kontroversiella grupp.

Jeremiah Wright, präst i Obamas kyrka i Chicago, reste med Farrakhan för att besöka Gaddafi 1984.

Under den tid Obama var inblandad i Wrights Trinity United Church, som praktiserar kontroversiell Svart Befrielseteologi, var Chicagokyrkan öppet allierad med Farrakhan och Nation of Islam.

A. Einstein sa...

Det finns dårar... En annan tycks vara Amr Mussa, Arabförbundets ordförande som igår gav klartecken och idag vill stoppa anfallet! FN-mandatet går ju på att "vidta de åtgärder som krävs" för att få galningen i Tripoli att sluta slakta sitt folk!

Skicka in några Bunker Busters GBU-39 i bunkern där Ghadaffi gömmer sig så att det blir ett snabbt slut. VIDEO -> http://www.youtube.com/watch?v=zfRWh2FTZks&feature=related

Berit sa...

Visst, Daddy, det kan synas enkelt att ta kål på Gaddafi men vad händer sedan?
Vems fotsoldater ska gå in, bli hatade, riskera att skjutas i bakhåll, bli anklagade för att skjuta civila.. och varför?

Vivian sa...

Varför är det så viktigt att rädda Lybiska rebeller från nerslaktning, när Sudans Bashir kunde slakta 3 mio kristna och 2 mio muslimer i Darfur utan att det ens blev uppmärksammat som förstasida nyhet?
Âr det oljan igen? Eller er det för att
dansa efter arabförbundets pipa?
En dansvisa, som visade sig att vara en fälla.

Vivi Andersen sa...

Vivian- dette kan jeg heller ikke forstå.

Men Vesten skal holde sig langt væk fra de arabisk-islamiske lande !

Og de skal holde sig væk fra de vestlige lande!!

Vi lever bedst hver for sig.

Vivi Andersen

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.