13 mars 2011

Vem talar sanning?4 Kommentarer:

Anonym sa...

Inte är det lögnhalsen Helin !

Knute sa...

Från Affes statistikblogg:

Är Helin sanningsenlig?

Eftersom det oftast är Sverigedemokraterna som brukar anklagas för att överdriva brottslighetens omfattning hamnar Jan Helin i en smått komisk position i Agenda. Han försvarar Aftonbladets tystnad om övergreppen på Husbybadet med att det sker ju så många sexualbrott och Aftonbladet kan inte skriva om alla.
I sitt försvar lyckas han på bara några minuter producera två lögner eller åtminstone två enorma överdrifter. Båda rör antalet anmälningar om sexuella övergrepp på Husbybadet.

Först påstår han att en undersökning visade att det på ett par månader hade gjorts 14 anmälningar. Dessa ”par månader” visar sig vara 25 månader.

Sen tar han i så att han nästan spricker och påstår att det bara i år har skett ett hundratal anmälningar om sexualbrott på Husbybadet.

Om det nu skulle vara så illa att det anmäls nästan två sexualbrott om dagen på det badhuset bör det stängas med omedelbar verkan."

http://affes.wordpress.com/2011/03/08/sanningssagaren-jan-helin/

Cello Jr sa...

Tack för länk till Affes statistikblogg! Affe är en riktig journalist till skillnad från Jan Helin.

Knute sa...

På vems sida står samhället?

"Nyss har ett arabiskt äldreboende öppnat i Tensta. Lyxigt så det förslår förstås med marmor, bönerum, kök på varje våning mm mm. Läs här . Maten lagas naturligtvis på plats med alla arabiska tillbehör.

De ensamkommande "flyktingbarnen" får också en kunglig vistelse i Sverige. Först på 100% bemannade behandlingshem där alla naturligtvis måste ha eget rum. Försök har gjorts att "barnen" delar rum, men det utmynnade i slagsmål och sönderslagen inredning. Här är en liten beskrivning och bild över boendet och den 23-hövdade personalstyrkan.

Maten blir förstås förstklassig. Och eftersom "barnen" kommer från Afghanistan och Somalia blir det halal och förstklassiga ekologiska råvaror. De ska slussas in i föreningslivet, bl a Jägarförbundet!

När "barnen" sedan har nått den aktningsvärda åldern 18 så slussas de ut i egen lägenhet. Jorå, före alla svenska ungdomar som ska flytta hemifrån.

Och nu har vi då kommit till den givna efterföljden att de utan uppehållstillstånd, utan tillstånd överhuvud taget att vistas i landet, ska få vård och skolgång så gott som gratis. När det gäller sjukvård och medicin kommer man att betala bara en bråkdel av vad svenskar betalar. Mest upprörande är nog att högkostnadsskyddet för tandvård ska ligga på 400 kr. Jmfr oss vanliga dödliga: 3000 kr.

http://www.majgrandmo.com/2011/03/pa-vems-sida-star-samhallet.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.