11 april 2011

Är det inte underligt?

Följande är bidrag från en sur gammal gubbe:

Om olaglig invandring.

Är det bara jag eller tycker också andra att det är häpnadsväckande att under galna ko-sjukan kunde den brittiska regeringen spåra en enda ko, född i Appleby nästan tre år tidigare, till båset där hon sov i Cumbria? Och de kunde också spåra hennes kalvar till deras ladugård.

Men de är oförmögna att lokalisera 125.000 illegala invandrare som vandrar runt i Storbritannien. Kanske de borde ge var och en av dem en ko?

Om konstitutionen
Man talar hela tiden om att utarbeta en konstitution för Irak ... Varför ger vi dem inte America's? Den har utarbetats av en massa verkligt smarta killar, den har fungerat i århundraden och man använder den inte längre.

De 10 budorden
Den verkliga anledningen till att vi inte kan ha de tio budorden uppsatta i ett tingshus eller en regeringsbyggnad, är denna: Man kan inte skriva "Du skall icke stjäla', 'Du skall inte begå äktenskapsbrott" och "Du skall inte ljuga" i en byggnad full av advokater, domare och politiker ... .. Det skapar en fientlig arbetsmiljö.


3 Kommentarer:

Anonym sa...

Tre klockrena funderingar.

Ann-Marie sa...

Håller med anonym! Finns det fler?

Berit sa...

Det finns en till om pensionärer men jag vet inte längre hur pensionärer har det i Sverige och om det kan jämföras.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.