27 april 2011

Att skjuta judar som ber


Araberna vanhelgar Josefs grav

Med en palestinsk stat enligt 1967 års gränser kommer judars religiösa frihet i hemlandet att utplånas. Beskjutningen av judar som bad vid Josefs grav förebådar den förödelse alla judiska heliga platser i Jerusalem kommer att utsättas för.

Vi tar inte emot hundar och judar!

Detta är INTE en skylt från Nazi-tyskland

Freedom Fighter's Journal

20 Kommentarer:

Peter sa...

Nu kommer du att bli arg, men jag tycker att Israel och Palestina/arabvärlden känns som att välja mellan pest eller kolera.

I Sverige är DN-journalisten David Schwarz något av mångkulturens fader. Vi har också Barbara Lerner Spectre, som säger att "Europa måste lära sig bli mångkulturellt och det är vi judar som ska lära dem det". Fine, det får hon tycka, men då ska det banne mig vara mångkultur i Israel också.

Dessutom skräms jag över hur oerhört stort inflytande den judiska lobbyn har i USA inom politik, näringsliv och media. Jag anser också att flera filmer gjorda av judar eller judiskt ägda Hollywood åtminstone indirekt har som målsättning att skuldbelägga (kristna) västerlänningar. (Jag kan gärna ge exempel på det.)

Det enda som kan rädda USA är att en icke Israelstyrd politiker som Ron Paul tar över. Jag betraktar Obama bara som en marionett för den judiska lobbyn.

Berit sa...

Jag blir inte arg på dig Peter men jag håller inte med dig om att Obama, är styrd av judisk lobby, tvärtom. I mitt tycke, gör han allt för att sätta käppar i hjulet för Israel. Vad gäller Hollywood är de Vänster-styrda, se Barbra Streisand som typexempel.
Ron Paul vore det bästa som kunde hända USA. Han skulle stoppa allt utlandsbistånd, inte för att det penningmässigt gör så mycket, utan för att det är en politisk ståndpunktstagande.
Han skulle också ta hem alla trupper som sitter på olika ställen i världen och enbart föra krig i självförsvar.

Ann-Marie sa...

Nja, Peter... Obama är nog mer en marionett för den muslimska lobbyn och han tycks vara mer emot Israel än något annat.... Idealet vore om alla skötte sitt och sk-t i andra.

Anonym sa...

nåja även judar sinsemellan fajtas i stort om staten israel. har läst att det står ju i toran att judarna aldrig ska ha ett eget land och i det perspektivet anser de ortodoxa att staten israel är en styggelse och ska förstöras.

Berit sa...

Jag tvivlar på att judarna skjuter varandra vid de heliga platserna.

Anonym sa...

PalArabisk affär; säljer sakar där är importerad och som Araber inte själv kan producera.

Peter sa...

Jag tackar för svaret. Bra att vi är överens om att en man som Ron Paul hade kunnat vara rätt man.

Annars håller jag inte med. Som vit europé, med kristen bakgrund (även om jag gått ur den svenska politiserade kyrkan) så känner jag mig klämd between the devil (judiska lobbyn / islamister) and the deep blue sea judiska lobbyn / islamister). Eller hur man nu säger.

När det gäller ryska revolutionen (eller statskuppen i oktober 1917) så var det många judar som låg bakom, finansierade av bland annat av judiska affärsmän. Det är alltså inte helt fel att säga att kommunismen startades av judar. (Googla gärna på ämnet och även om bara hälften är sant så är ämnet ändå mycket intressant.)

Beträffande mångkultur så pushade den judiska lobbyn för det som blev 1965 års Immigration Act. Hur mycket inflytande de hade är dock svårt att säga, men visst spelade de en viss roll. Innan den kom till stånd så låg invandringen på relativt låg nivå och det var främst invandring från Europa. Men vi har sett hur det gått under dessa nästan 50 år. Det lär väl bara dröja några decennier innan vita är i minoritet i USA.

I Sverige har vi motsvarigheten i familjen Bonnier och Hjörne (Göteborgs-Posten). I Sverige har vi också en sorts motsvarighet till skällsordet "antisem..." (nej, jag orkar inte skriva ut ordet), nämligen "främlingsfientlig". Båda är ett mycket effektivt sätt att ta död på debatten.

Beträffande förhållandet USA-Israel så är det ingen hemlighet att Israel under sexdagarskriget 1967 bombade det amerikanska fartyget USS Liberty men hävdade att det var ett misstag. Jag tvivlar på det. Världens kanske skickligaste armé gör inte sådana misstag. Mer troligt är att man ville få USA att tro att det var Egypten som låg bakom.

När det gäller Hollywood så kan vi bara ta alla maffiafilmer (javisst, vita européer och kristendom igen!) som producerats under årens lopp. Jag har dock inte sett en enda film eller TV-serie (rätta mig om jag har fel) om den judiska brottsorganisationen Murder Inc. Frågan är om jag sett en enda film eller TV-serie som är direkt negativ till judar. När det gäller synen på vita som onda rasister och exempelvis slavhandlare (trots att både araber och judar stod för en stor del av slavhandeln och trots att svarta begår väldigt många fler brott mot vita än tvärtom) så finns det däremot väldigt mycket att välja mellan.

På tal om Murder Inc. så startades senare ett skivbolag med samma namn, där en av delägarna var Lyor Cohen. Samme Cohen låg också bakom en stor del av den i mitt tycke vedervärdiga hip hopen. http://en.wikipedia.org/wiki/Lyor_Cohen

Ron Paul vill, om jag förstått saken rätt, kraftigt dra ner bidragen till Israel.

Och så länge USA är "kompisar" med Saudiarabien, där vi har den mest hårdföra av de islamistiska grenarna (wahhabismen), så kan jag inte ta landets utrikespolitik på allvar.

Du pratar om vänstern i stället för den judiska lobbyn. Men är det inte i mångt och mycket samma sak? Ta bara Tea Party-rörelsen, som jag själv sympatiserar med (undantag finns förstås). Vi vet vem som äger eller sitter högst upp i ledningen för en stor del av den media som är Tea Party-rörelsens största kritiker. Och var placerar man Kennedyklanen på skalan? Vänster?

På tal om Kennedy, här kommer en liten konspiratorisk artikel. Är den sann? Inte vet jag, men det är mycket intressant:
http://engforum.pravda.ru/index.php?/topic/177510-us-presidents-murdered-by-the-jewish-rothschild-banking-cartel/

Du/ni får gärna kalla mig konspiratorisk men ju mer jag läser, desto mer chockad blir jag. Och ja: jag är övertygad om att förintelsen ägt rum, ifall det är någon som tvivlar på min åsikt i det fallet.

Detta var bara några punkter i den digra flod som finns. Det finns helt enkelt för mycket för att allt bara ska kunna avfärdas som konspirationsteorier. I vilket fall som helst så rekommenderar jag några timmars googlande i ämnet.

Berit sa...

peerpede, kan du förtydliga din kommentar lite.

Berit sa...

Peter, detta ämne är alldeles för stort för enbart kommentarer på en blog men ....för mig är det självklart att människor som känner att "de hör ihop" (kultur/ras/religion/natonalitet) agerar i vad de tror vara den gruppens bästa intresse.
Och jag anser att det är OK att kritisera Israel, så länge kritiken håller samma moraliska standard som gäller för alla andra länder.

Vi kan mäta nivån av antisemitism i västvärlden vid varje given tidpunkt om vi tillåter oss att se hur Israel behandlas och hur andra länder behandlas i världens media.

Evert sa...

Okej... Du har tidigare hävdat att det är okej att en enskild affärsinnehavare väljer sina kunder eller? Sen står det inte judar på skylten utan israeler. Vilket i sin tur är intressant då israel är en stat för en ras vilket tredje riket också var. Du lyckas med enbart en mening skjuta flera självmål. Imponerande slutsatser...

Sen har galna israeliska medborgare mördat folk i moskeer så det var inte helt sant det heller.

Anonym sa...

Varför släpper ni igenom idiotiska kommentarer som den från Evert?

Berit sa...

Jag gör det så att ni som läser kan se vilka fanatiska idioter det finns runt omkring er i samhället.
Ni skulle se de Icke-rumsrena kommentarer som jag inte släpper fram.

Evert sa...

Åh nej herregud om någon nu skulle ha en poäng som inte passar gänget som läser här. Hur kunde det sluta?!

Är det idioti när man genomskådar andras sådan?

Berit sa...

Evert, du har ingen logik, ingenting underbyggt. Det enda du är ute efter är att jäklas och samtidigt få lite uppmärksamhet.

Evert sa...

Fullt logiskt allt jag skrev. Det står israeler på skylten. Eller?

Är du inte för att folk få släppa in vem de vill i sin affär?

Är inte Israel en stat byggd efter ras?

Var är bristen på logik?

Berit sa...

Och därmed vill du ha sagt ???

Att du håller med om att beskjutningen av judar, som bad vid Joseph's grav förebådar den förödelse alla judiska heliga platser i Jerusalem kommer att utsättas för och judars religiösa frihet i hemlandet kommer att fullständigt utplånas?

Är det vad du menar??

Anonym sa...

Vist kan jag "förtydliga" min kommentar där inspirerades av den rasistiska skylt på affärsdörren.
Det är så enkelt att det inte finns nämnvärd varuproduktion i något Arabland, nästan allt importeras, även maten.
MENA-området, Gulfstaterna inkluderat har ett samlat BNP i storleksordningen av Spaniens.

Peter sa...

Först ska jag klargöra en sak: jag tycker betydligt värre om islamism än sionism, om det nu var någon som missförstod mig, men som jag också skrev så har jag väldigt svårt för sionism.

Jag håller delvis med Evert när det gäller Israel. För mig är det en av de mest apartheidliknande stater som finns och hyckleriet blir inte bättre av att flera judar/judiska organisationer utanför Israel predikar mångkultur.

Berit du skriver: ”för mig är det självklart att människor som känner att ’de hör ihop’ (kultur/ras/religion/nationalitet) agerar i vad de tror vara den gruppens bästa intresse.”

Jag hävdar förstås inte att samtliga judar som sitter dominerar media och politik skulle vara sionister. Men det är aldrig bra när en grupp har en sådan dominans. Ta bara tidningar, TV-bolag, politik, FED, etc. Vi har också den i mitt tycke vidriga Anti-Defamation League och rent rasistiska judiska organisationer, bland annat nedanstående (något av en judisk motsvarighet till Ku Klux Klan):
http://lubavitch.com/news/article/2023494/Senator-Obama-Meets-With-Chabad-Rep-in-Sderot.html

Till sist vill jag ändå tacka för en utmärkt blogg. Det är skönt att kunna läsa andra versioner än dem som svensk media serverar oss.

Anonym sa...

Hej alla snälla som bloggar detta emnen (judar )

Jag har aldrig tryckte att min examen om politik
ger en högre utbildning, men om man läser flesta skrivandet till, jag måste ta slutsatsen att flesta är okunnig i högsta grad, och bara skriver idiotiska provocerande att reta gått folk!Jag är övertygad, att flesta vet inte äns, vad ligger izrael, och palestina var aldrig palestina,det arafat utropat själv!! Att fins annorlunda provokativ menniska nytiden, se mellanösterns händelserna!!

Ann-Marie sa...

@ sista "anonym": Qué?! Vad yrar du om?!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.