01 april 2011

Ett litet snitt


Ett försvarslöst gossebarn får man skända, men man får inte kupera svansen på en hundvalp. En orsak till att öron- och svanskupering har förbjudits är att hundar riskerar att bli bitska av det. Den ständiga påminnelsen om den smärtsamma lemlästelsen ger en bestående chockskada.

Omskärelse av pojkar anses vara viktig för den religiösa identiteten. Det kristna dopet är att föredra, lite vatten på huvudet är bra mycket trevligare än en kniv.

* * *

Omskjæring på Menn

Få kan tvile på at omskjæring ikke er svekkende på en kvinnes seksualliv. Men faktum er at omskjæring av menn også virker ødeleggende. Men bortsett fra noen mindre unntak menn er allerede omskåret som gutter uten å bli spurt. De har aldri prøvd noe annet, og de vet ikke, at de har en seksuelt funksjonshemming. De tror, det må være slik, og de ville føle det ydmykende å innrømme, at de har en funksjonshemming.

Vi liker ikke vulgære ord, derfor kaller jeg dette legemesdel “lillebror”. Den oppfører seg ofte som en lillebror, noen ganger blir den litt for ivrig, og andre ganger den trenger oppmuntring.

Vi hører ofte fra talsmenn for omskjæring, at operasjonen kun har en marginal effekt på lillebrors seksuelle funksjon. Men 99,99% av alle disse mennene selv har vært omskåret som barn og har aldri prøvd å være sammen med en kvinne, mens de har en naturlig lillebror.

Etter en omskjæring lillebroren vil ikke være den samme som før. Operasjonen har virkelig en markert effekt på lillebrors funksjon.

En ikke omskåret lillebroren hode er meget følsom. Det kan være direkte smertefullt for en mann at oppleve en oppreist lillebror med forhuden trukket tilbake, mens han fortsatt har bukserne på.

For en mann med en intakt forhud, synes det veldig intenst og frydefult å føre sin lillebrors hodet inn og skille en kvinnes våte kjønnsleppene og utvide, skal vi si “lillesøster”.

En omskåret lillebroren hode er imidlertid ikke spesielt følsom, mer som normal hud. Derfor er innføring av lillebror ikke den samme intense opplevelse for omskårne menn.

De fleste omskårne menn har gjennomgått denne operasjonen som barn eller som nyfødt. De har aldri oplevet andet og har litt problemer med å forstå, hva de andre mennene snakker om.

Du kan si, at huden og forhuden støtter den oprejste lillebror på samme måte, som stram tauverk og seilduk støtter en oppreist spiss-telt. Hvis seilduken ikke er stram, vil senter stangen svaie litt tilfeldig med vinden, selv om stangen selv er stiv nok.

Omskjæring betyr at forhuden og resten av lillebrors huden ikke lenger støtter den
effektivt under en ereksjon. En omskåret lillebror vil svaie litt tilfeldig fra side til
side, selv om stangen fundamentalt er stiv nok. Hvis mannen ligger på ryggen, vil lillebror ha tendens til å falle til siden.

Et naturlig lillebror kan sættes i posisjon med en bevegelse av kroppen, mens en omskåret lillebror ofte må innføres med hånd. På amerikanske amatør seksuelle nettsider kan man se, at menn med omskårne lillebror leder den inn med hånd. Videre ses det helt klart at spissen av lillebroren er ret så myk.

Under ereksjon vil en naturlig lillebrors hode avdekkes, og forhuden rulles sammen i sporet bak
hodet. Der den vil delvis beskytte det svært følsomme punktet på undersiden av lillebrors hode. Kutting av forhuden fjerner denne beskyttelsen, og later det
følsomme punktet utsatt, som forårsaker, at utløsningen kommer tidligere enn ønsket, alt annet lik.

Når en balloon kunstneren presser med hendene på den ene enden av en langstrakt balloon, kan du
se at trykket stiger i den andre enden av balloonen, her den utvider seg. Under ereksjonen den krøllete forhuden på samme måte øker presset på nedre delen af en en vanlig lillebrors hode langs sporet, og dermed øker trykket i den andre enden av hodet, i.e. tuppen av hodet. Fordi en omskåret lillebror naturlivis savner presset fra forhuden, vil den alt annet lik ha en økt tendens til å bli litt mykt i spissen, hvis entusiasmen ville avta marginalt av en eller annen grunn.

Omskjæring innebærer, at de våte slimhinnene av en normal lillebrors hode vil ta form av tør hud – som tørre lepper. Derfor vil en omskåret lillebror
umiddelbart finne det vanskelig å penetrere en kvinne, som ikke er helt våt. Kvinnen kan føle seg lite smertefull, når lillebroren føres inn.

Erfarne kvinner sier at de foretrekker menn med forhud, fordi at når lillebror vått spissen føres inn i henne, som også er våt, føles det mykt og naturlig. Videre kan hun føle den sammen-skjøvte forhuden under lillebrors hode, når den føres inn og ut. Vi kvinner merker derved mer, at vi får noe, som det er sagt.

En erigeret og spent lillebror med intakt forhud vil skape en stram, litt smertefullt oppfatning hos mannen, som vil fortelle ham, at lillebror er klar for oppgaven. En omskåren lillebror sender ikke denne meldingen, her kan det være nødvendig for mannen å merke efter med hånden, om den er hardt nok eller ikke.

At det må være mer rent å ha en omskåret lillebror enn en lillebror med intakt forhud, er et demagogisk argument, som ikke har noen forbindelse med virkeligheten. Hos en mann med en naturlig lillebror beskyttes slimhinnene på lillebrors hode af lignende slimhinner på innsiden av forhuden. De to slimhinnene er i konstant kontakt med hverandre.

Egentlig er situasjonen rundt lillebror hodet og forhuden rett lik vilkårne på insiden en
kvinnes vagina, bare kvinner har et mye større område av slimhinne med gjensidig kontakt. Slimhinnene er i hovedsaken selvrensende, og det er ingen grunn til å tro at friske personer, menn og kvinner, skulle få infeksjoner her så helt av seg selv.

Tilhengere av omskjæring snakker mye om at urinen kan bli fanget under forhuden, og dette kan danne utgangspunkt for infeksjoner.

Hvis dette var tilfellet, så bør en kvinne vagina, være tilbøyelig til å tilbakeholde meget mer urin enn den mannlige forhuden. Det høres underligt, og jeg har aldri hørt om eller hatt noen erfaring med dette, en normal kvinnens skjede er ikke et slik skittent sted.

En omskåret lille brors hode vil ikke være beskyttet av forhudens selvrensende slimhinner, de er bare i konstant kontakt med innsiden av underbukserne. Man kan ikke med noen gyldig begrunnelse hevde at omskæring er en mer ren løsning.

Tilhengere av omskjæring snakker om at infeksjoner i lillebror dermed unngås. Men faktum er, at menn med intakt forhud heller ikke får infeksjon i denne, slik av seg selv.

Infeksjoner av lillebror kommer ikke av seg selv, fra luftbårne virus eller lignende, som influensa kan gjøre det. De kommer, fordi lillebror har vært et feil sted.

Langt de fleste menn med en naturlig lillebror lever hele sitt liv uten noen infeksjon i denne. Det er ikke noe argument for å utsette svært unge gutter for en dramatiske og ødeleggende kirurgi, som ikke kan omgjøres.

Det eneste lille problemet, som kan være med intakt forhud, er den hvite sekret, som kan findes her. Men i dag, når menn går i dusjen mange ganger hver uke, er det absolutt ingen
problem for en mann å snu ryggen til forsamlingen i noen sekunder, trekke
forhuden tilbake og kjører en finger rundt sporet, mens han står under dusjen.

Tilhengere av omskjæring argumenter, at den gir en god beskyttelse mot urin-leder betennelse.

Sannheten er at unge menn sjeldent får urin leder betennelse, omskårne eller ikke.

Eldre menn får det oftere på grunn av problemer med å tømme blæren, prostata, nyrestein og lignende. Unge kvinner kan ha urin-leder infeksjon ganske ofte. Det er litt av et medisinsk mysterium, hvorfor det er denne forskjell mellom kjønnene.

Forkjempere for operationen hevder også at omskjæring gir en god beskyttelse mot seksuelt overførbare sykdommer, inkludert HIV.

Det kan godt være sant. En fuktig og følsom slimhinne på den naturlige lillebroren hodet kan vel være mer mottakelige for slik infeksjoner enn den tørre huden på en omskåret lillebroren hode.

En mann må bestemme med seg selv, om han virkelig vil gjennomgå en regulær operasjon for at strømlinjeforme lillebroren sin til å delta i det sofistikerte nattelivet. En operasjon, som er funksjonshemmende, og som ikke kan angres.

Menn kan vel bare holde seg til sine koner og kjærester, så vil det ikke være noe problem.

Noen omskårne menn sier, at uten forhuden de føler seg fryktelig nakne, når de går i offentlig dusj i idretten.

Jenter for Norge

SEND DENNE MAILEN VIDERE, HVIS DU TØR

Kommentar af Aase Krog

4 Kommentarer:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Aha, nu förstår jag varför musslorna blir så aggressiva. Det är alltså för att deras svansar blir kuperade.

MG sa...

Ja, det är märkligt detta, med muslimers obändiga lust och längtan att karva i sina barns underliv. Det bästa judarna kunde göra i sammanhanget vore att upphöra med sin liknande ovana, för att på så sätt markera avstånd.

Evert sa...

Robin: menar du det om judarna också?

Knute sa...

Datum: fredag 1 april 2011

Kristeligt Dagblad: Arkeologiska fynd i samband med utgrävningarna för metron visar att muslimer varit bosatta i Danmark sedan 1200-talet. Efternamnet Hansen ska härstamma från det då vanliga namnet Ben Hassan Hassan-søn. (NFÖ)

Politiken: Danmarks markyta har krympt så mycket som 30 kvadratkilometer efter jordskalvet i Japan.

Metroxpress: Atomavfall ska deponeras på Jagtvej 69 i Köpenhamn där det omdiskuterade ungdomshuset tidigare låg. Ett par hundra kilo kärnbränslestavar kommer att grävas ner i marken.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.