11 april 2011

Gaza skulle inte vara något problem...

... om Hamas slutar att beskjuta Israel med granater och raketer. Men det vill inte Arabförbundet höra talas om, i stället kräver de en flygfri zon över Gaza, så att Israel inte ska kunna försvara sig.

Det var därför Arabförbundet stödde USA att pressa fram en FN-resolution om att hindra Gaddafis flygplan att skada libyska civila. Nu väntar de sig förstås något i gengäld av Obama.
4 Kommentarer:

Berit sa...

Det finns en judisk stat i världen.
Och det finns över 60 muslimska eller arabiska stater. Så snälla, försök inte förneka att inte anti-judism, eller antisemitism är på uppgång bland Vänstern.

Måns sa...

Israel har flera gånger vägrat fredsförhandla med Palestina och förtrycker ett helt folk med en utrikespolitik som kan närmas likna fascism och exploaterar ett växande muslimhat i västvärlden. Anti-semitism har inget att göra med anti-fascism. Alla kulturer är inte lika goda. Den dekadenta västkulturen med inavlade dumma svenskar i spetsen måste vara bland de värsta.

Berit sa...

Jisses Måns, fattar du vad du själv skriver?

Knute sa...

En efter en vaknar medborgarna upp, gnuggar sig i ögonen och ser på framtidslandet Israel med nyvakna, friska ögon.

Trots att Israel alltid kommer att dra till sig djupt troende kristna, judar och muslimer har det blivit ett land där homosexuella par håller handen på gatan och hämtar på dagis som alla andra. Det säger något om kraften i landets liberala rörelse.

http://kimmilrell.se/2011/04/23/israel-framtidslandet/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.