26 april 2011

Helt enligt planerna
En artikel av Dennis Cauchon visar att amerikanerna är mer beroende av statliga bidrag än någonsin i landets historia.
Trenden visar inte några tecken på att lätta, även om den *ekonomiska återhämtningen har pågått i nästan 2 år. En rekordhög andel (18,3% ) av befolkningens totala personliga inkomst kom från socialhjälp, såsom socialförsäkringssystemet, Medicare, matkuponger, arbetslöshetsersättning och andra program under 2010, som man påstår att människor är berättigade till.
Lönerna stod för den lägsta andelen av befolkningens inkomst (51,0%) - sedan regeringen började hålla koll på detta år 1929. Dessa inkomstuppgifter visar hur bräcklig och statligt beroende återhämtningen är.

*Författaren kallar det ekonimisk återhämtning? Vilken bluff!
Huspriserna är rekordlåga, det finns många "counties" i landet med en befolkning på över 10,000, där 55-60% av husen står övergivna. Ta er en titt på dessa platser där man kan få ett hus för "nästan ingenting".

Den egentliga arbetslösheten är minst 15%, dollarn sjunker i värde varje dag.
TV-Media gör också sitt bästa för att alltid använda uttrycket 'återhämtning" . Detta visar hur vänstern desperat vill skapa en nation som är beroende av regeringen. Att få så många människor som möjligt att tro att det är en säker väg. Det är därför 0bama och hans vänster-anhang trycker på om att mer byråkrati och mer centralstyrning är svaret.
Detta är goda nyheter för dem, eftersom beroende människor röstar på socialister.Titta hur bra det fungerar i Grekland, Irland, Portugal och Spanien.

4 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Till syvende och sist måste någon betala för det hela, har dom egentligen tänkt vem/vilka/vad som ska göra det?

Berit sa...

man lånar mer, trycker upp mer pengar och betalar räntan på så vis. Simsalabim!

Ann-Marie sa...

Men Berit, man kan inte göra det heller ad infinitum! ;o)

ANTI-ISLAMIST sa...

http://gatesofvienna.blogspot.com/2011/04/stakelbeck-on-twelfth-imam.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.