06 april 2011

Hjälp!

Det förvånar väl ingen, men nu är det i alla fall officiellt att Obama startar sin kampanj för omval.
Det är uppenbart att man vänder sig till gamla supporters, mer än man försöker attrahera nya väljare.
Man har redan startat annonskampanjer som denna, där man visar "vanligt folk" som försöker övertyga oss om att Obama är värd fyra år till.
Med andra ord, Obama vädjar till känslor för att undvika tuffa frågor.Under sin förra kampanj lovade Obama insyn men med tanke på alla de vallöften han brutit kommer det att bli intressant att se om det är lika viktigt nu.

Man kan ha viss förståelse för argumentet "Ge mig tid" men det borde ju finna något att visa upp, något ynkligt litet, som åtminstone antyder att vi är på väg åt rätt håll. Men där kommer han till korta.
Efter två år av brutna löften och ynkliga resultat har uttrycket "Hope and Change " blivit ett stort skämt.

"Har vi det bättre nu än vi hade för två år sedan?", och "Har vi mer frihet nu än vi hade då?" är två viktiga frågor som vi måste ställa oss.
För att vinna 2012 måste Obama visa att han är värdig och det kommer att bli svårt. Hans strategi kommer att bli att attackera varje Republikansk kandidat som oacceptabel och media kommer att göra sitt bästa för att hjälpa honom med det,
Den Republikan som kan hålla distraktionerna till ett minimum har stora chanser att vinna Vita Huset.

7 Kommentarer:

Leif sa...

Du har rätt i det du skriver men....
Berry Hussain kommer inte fullfölja en kampanj till och inte försöka bli vald en gång till.
D.v.s. så vida hans sjukdomsbild är gravare än jag tror.
det är nu 12 delstater som kräver att man kvalificerar sej ( som valbar ) för att komma i fråga. Det har Obama inte gjort än så länge och med tanke på dom mååååånga miljoner dollar han lagt ner på att hemlighålla sitt liv så kommer det inte ske, nu heller.
Jag kan faktisk gissa vad jag vill, om hans liv för sanningen är hemlig.
Jag skulle till exempel kunna gissa att han växt upp, förutom i Indonesien för att sedan flytta till Pakistan. Hans skolgång betalades av Saudiarabien ( högst troligt ) men innan ni ler avfärdande eller blir upprörda.
Var är hans gamla flickvänner som stolt förkunnar att dom minnsan...
Var är hans gamla skolkamrater som hängde ute tillsammans. Den enda som är i livet av hans släkt hävdar att han föddes i Kenia...
och några viktiga och tänkvärda länkar och namn.
Hawaii State Senatorn Sam Slom:
http://conservativebyte.com/2011/04/hawaii-senator-wonders-what-obamas-concealing/
Förmodligen en som ställer upp i valet 2012,Donald Trump:
http://www.imnotobsessed.com/2011/03/24/whoopi-goldberg-and-donald-trump-get-into-heated-argument-on-%E2%80%98the-view%E2%80%99-video/

Jag skulle kunna länka hur mycket som helst men ska bara nämna två saker till,
Den mångdekorerade heroiska politiska fången Lt. Col. Terrence Lakin ( surfa och leta själv )
sista...
Varje dag bryter amerikanska soldater och inte minst befäl mot den ed som dom svurit och mot konstitutionen, att försvara sitt land från fiender, utifrån och ( from within ) innifrån och nu för dom krig för en befälhavare som ingen vet vem det är.

Berit sa...

Mycket intressant Leif. Jag är på resande fot just nu, ska titta närmare på det du skriver så snart jag har tid.
Min första tanke är: Hur många av dessa 12 stater har en Secretary of State som är Demokrat?
När det gäller Konstitutionen har den under lång tid hanterats som en bit toa-papper av de människor som svurit att de ska upprätthålla den

Leif sa...

Här kommer en lista på staterna, så här långt.

Tennessee, Texas, Montana, Nebraska, Oklahoma, Missouri, Maine, Indiana, Arizona, Georgia, Iowa, Connecticut

Har dålig koll på demokrater kontra stater och förmodligen är väl de flesta stater "rednecks" men det är röster det med. Som jag tolkar det så är det omöjligt att ha en chans utan att kunna ställa upp i alla stater.
Ordalydelsen, som helt obegripligt inte fanns förut, lyder med lite variation mellan stater, som:

Within ten days after submittal of the names of the candidates, the national political party committee shall submit an affidavit of the presidential candidate in which the presidential candidate states the candidate's citizenship and age and shall append to the affidavit documents that prove that the candidate is a natural born citizen, prove the candidate's age and prove that the candidate meets the residency requirements for President of the United States as prescribed in article II, section 1, Constitution of the United States.

Det räcker inte, som senast när Nancy Pelosi slängde fram pappren och muntligen svor på att Berry Hussein Obama uppfyllde kraven för att bli president.
Det finns något fuffens där ochså för jag har för mej att det gjordes två ggr ( av någon anledning ) för att hon skulle kunna svära sej fri från ansvar. Ska, någon dag när jag har tid, gräva lite i installationen av Obama.
Har ochså för mej att det tidigare fanns en mycket informativ sida om hans tidslinje som även inkluderade hans inblandning i Kenianska mordbränder efter nån kusins valförlust.
Snygg vänster president...Gaddafi nr.2 typ.
Rand Paul sa en gång:
Its not enough just to be a Republican Its not enough just for the Republican parties to exist. Political parties are empty vessels unless we imbue them with values. We have to stand for something and we have to mean it.

Men just i detta nu, skulle jag vilja påstå att Donald Trump är den som visar vad som är viktigast i det här valet och dessutom har stake nog att säga det.
Kejsaren har inga kläder -Alls - möjligen en turban.

Berit sa...

Det som har hänt tidigare i liknande fall är att man tar den nya förordning eller lagen till domstol och en domare förklarar det ogiltigt. Det har hänt många gånger vid omröstningar och val, som tex. när majoriteten i Kalifornien gjorde helt klart att de inte accepterade homoäktenskap. Det var för flera år sedan och vilar och debatteras fortfarande i domstolar.

Leif sa...

Absolut.. Hur många rättsfall ligger i "pipen" mot Obamas hemligstämplande av sitt liv, t.ex.
och det är möjligt att han inte behöver dom här delstaterna.
men
I det läget går det inte längre, vare sej för Demokraternas administration eller pressen, att hemlighålla fakta. och fakta är att Berry, till nu har så många hemligheter att han är tvungen att hemlighålla hela sitt liv. Det gäller hans födelse, hans uppväxt, hans skolgång, hans jobb ( Hmm nåja ), hans sjukjournaler och hans tid i politiken fram till presidentvalet. Det gäller vem som finansierade skolgång & boende, resor och adoption...
Vad döljer den mannen?
För att hårddra det.(ironi)..Är Usama bin Ladin hans egentliga pappa.
ps. Numer har hans spökskrivare ( bl.a. Bill Ayers *länk) erkännt att han inte skrivit en rad i sina böcker..Lögner och åter lögner..

http://www.americanthinker.com/blog/2011/03/ayers_affirms_he_wrote_dreams.html

Knute sa...

Republikanere og demokrater er enige: Obama kender ikke besøgstid
Det kan godt være, at republikanerne og demokraterne ikke kan blive enige om en budgetaftale, men de kan godt blive enige om en anden ting, nemlig at præsident Barack Obama ikke kender sin besøgstid, virker uengageret og uvillig til at lede budgetforhandlingerne. De er ikke vilde med, hvad de kalder "en sidste minuts heltedåd".

http://amerikansk-politik.blogspot.com/2011/04/republikanere-og-demokrater-er-enige.html

Knute sa...

The Party of Nero

The current furor over the national budget is ample proof of the fact that federal budgets should be completed in time and based on reality, and not based on welfare-state politics.

Instead, Congress keeps kicking the can down the road by enacting so-called CRs (Continuing Resolutions) that have become nothing more than legislation that allows Congress to enact all the legislation they could not get through standing on their own.

http://frontpagemag.com/2011/04/08/the-party-of-nero/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.