03 april 2011

Man kan lugnt utgå ifrån att politikerna vill ha det så här

En 12-åring flicka blev flykting i sitt eget land efter att ha blivit våldtagen av ett gäng utländska asylsökande pojkar i 15-årsåldern. Pojkarna blev polisanmälda, men våldtog henne igen och hotade att döda henne nästa gång. Myndigheterna vände denna lilla svenska flicka och hennes familj ryggen, familjen splittrades och flyttade.

Time is Tight skriver: "Det är så här det har fungerat i åratal nu, i Sverige. Varför märker ingen något? Politikerna har ju ingen som helst kontakt med verkligheten. Islam förordar faktiskt det här beteendet. Vi är otrogna, vi ska dödas och våra kvinnor ska besudlas. Det är inte något brott för en muslim att våldta en icke muslimsk flicka, (spelar ingen roll vilken ålder) snarare hedervärt.

Jag följde ett av alla våldtäktsmålen genom instanserna upp till hovrätten. Kvinnan hade drogats på en krog och körts iväg till sin lägenhet dit det hämtades folk i omgångar för att vara med och delta i festligheterna som förutom massvåldtäkt också innefattade att döda hennes barns husdjur och att förstöra eller stjäla deras leksaker.

Det gick inte att bevisa att målsägande inte frivilligt deltagit i festligheterna, så det beslutades att de tre gärningsmän, som lyckats bli åtalade, tilldömdes 85,000 kr var i ersättning för de besvär de utsatts för i samband med rättegångarna, där de öppet satt och hånade och förnedrade kvinnan inför rätten och åhörarna.

Summa : En kvinnas liv förstört (hennes barn?). Av samtliga deltagare lyckades man hitta och åtala tre... (Vid den kriminaltekniska undersökningen säkrades över tvåhundra utlösningar i kvinnans sängkläder...) Dessa tre får åttiofemtusen skäl att skandera om sin bedrift, och att fortsätta i samma anda. Det sorgliga rättsliga nederlaget är totalt."

9 Kommentarer:

Knute sa...

Ett politiskt mord:

"Svenskarna måste integreras i det nya Sverige, det gamla Sverige kommer inte tillbaka”.

Det är den 17 maj 2001, och Mona Sahlin är integrationsminister (s) i Sverige. Hon säger de här orden i Sveriges Radios P1 Morgon.

Nästan tio år senare ska en ung kvinna ta spårvagnen hem i Göteborg efter en glad kväll på krogen tillsammans med sin bästa väninna. Men hon kommer aldrig hem. Den där kvällen blir hon våldtagen och mördad i ett svårtillgängligt skogsområde nära hållplatsen Temperaturgatan på Hisingen i Göteborg.

http://snaphanen.dk/2011/04/03/s%C3%B8ndagskronik-ett-politiskt-mord/

Mångkultur innebär att du bor i en liten enklav av Ummah (den muslimska världen), oavsett vad som kan vara ditt hemland, förutsatt att den lokala befolkningstätheten av muslimer är tillräckligt hög.

http://gatesofvienna.blogspot.com/2011/04/praying-for-deliverance.html

För att ha råd med den illegala invandringen måste man dra ner på gatubelysningen, berättar bloggen Danmark:

Uanset bliver det spændende at se, hvem der får mest ud af den manglende gadebelysning; der slukkes også gadelys i Silkeborg og i flere andre jyske byer – lidt svarende til forholdene i den vist hedengangne gamle østblok, apropos.

Også flere sydøsteuropæere får nu direkte adgang til at rejse til landet og ud igen uden kontrol efter EU’s bestemmelser herunder Schengen-aftalen. 8. november 2010: Trods bekymringer i flere medlemslande godkender EU en ny visumaftale, som sikrer albanere og bosniere visumfri indrejse i EU.

Og så skal vi oveni have nogle flere nord- eller måske nærmere syd- og mellemafrikanere, som vi selv jager herop fra bl.a. Libyen. Det kører simpelthen som i olie.

http://danmark.wordpress.com/2011/04/02/lufthavnspolitiet-har-lige-advaret-igen-politiker-lader-det-bare-fortsaette/

Bengt Lundström sa...

Jämför med Finland. Finländarna ville inte, oavsett de politiskt höll på högern eller var socialister tvingas in i Sovjetunionen, därför tog de till vapen trots dåliga odds mot en stormakt 1939-44. Och skulle samma situation uppstå i dag, så kommer de,(även jag!)att göra detsamma.
Kryperi och gnäll inger ingen respekt. Vill ni svenskar som fortfarande är i majoritet i ERT EGET LAND Sverige inte bli förtryckta av era? politiska ledare, eller förnedrade, ja t.o.m. mördade av muslimer, vad måste ni då göra? Ni har ytterst bara er själva att ty till. / Finländare, född den 30 jan. 1944 i krigets Helsingfors.

Anonym sa...

Vämjeligt så det förslår, hoppas de ansvariga ställs till räkenskap för sin underlåtenhet och med "ansvariga" menar jag hela körat av politiker och rättsväsendet.

Anonym sa...

Var kan man läsa mer om de här fallen?

Anonym sa...

Är det sekretessbelagt, och var kan man få tag på domen?

Kenta.

Anonym sa...

Kan du lägga ut målnummer och andra detaljer så att man kan kolla domen närmare?

Knute sa...

Kan bara hänvisa till länken i inlägget och till

http://snaphanen.dk/2010/04/08/tolvarig-flygtning-i-eget-land/

Bogiman sa...

För 1500 år sedan betald engelsmännen "danegeld" till de Viking angriparna som en muta så att de inte skulle bränna ner deras städer och ta sina kvinnor till slaveri. Skandinavier var vilda män som ingen bråkade med på den tiden.

Vad hände med skandinaviska män? Numera är de ett bunt snörvlande, livsrädda mesar som låter inkräktare förödmjuka och våldtäkt deras hustrur, systrar och döttrar utan att reagera.

Skandinavien förtjänar att gå under, det finns ingenting av värde att bevara dit längre.

Knute sa...

Barnvåldtäktsdömd irakier slapp livstids utvisning

http://politisktinkorrekt.info/2011/04/15/barnvaldtaktsdomd-irakier-slapp-livstids-utvisning/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.