12 april 2011

Mer från en sur gubbe

Om de äldre.

Låt oss sätta pensionärerna i fängelse och de kriminella i ett vårdhem. På så vis kommer pensionärerna att ha tillgång till dusch, hobbies och promenader. De skulle få obegränsad gratis medicin, tandvård och sjukvård, rullstolar mm och de skulle få pengar istället för att betala ut dem.

De skulle ha ständig videoövervakning, så de kunde få hjälp omedelbart, om de föll eller behövde hjälp.

Sängkläder skulle tvättas två gånger i veckan och alla kläder skulle strykas och återlämnas till dem.

En vakt skulle kolla på dem var tjugonde minut och leverera måltider och mellanmål till deras cell. De skulle få besök av familjen i en svit byggd för detta ändamål. De skulle ha tillgång till ett bibliotek, träningsrum, andlig rådgivning, pool och utbildning.
Enkla kläder, som skor, tofflor, pyjamas och rättshjälp skulle vara fritt efter begäran. Det skulle finnas ett privat, säkert rum för alla, med en övervakad utomhusplats med trädgård.

Varje äldre person skall få en PC, TV, radio och dagliga telefonsamtal. Det skulle finnas en styrelse för att hantera klagomål och vakterna skulle ha regler om hur de ska uppföra sig och som strikt måste följas.


De kriminella, å andra sidan skulle få kall mat, lämnas ensamma och utan tillsyn. Deras lampor skulle släckas kl. 8:00, och de skulle få duscha en gång i veckan. De skulle bo i ett litet rum och betala 5000 kr. per vecka och inte ha något hopp om att någonsin komma ut.

Bilderna är från verkliga fängelser.

6 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Just precis!! Äntligen en vettig idé! Varför ska det daltas med dom kriminella medan dom gamla far illa?!

Jonas B sa...

Ja, den var för bra. Hahahaha....Det är nog så det är. Vad uppochner Sverige har blivit....

Lejeune sa...

Skrattet riskerar att fastna i halsen....!?

Vivian sa...

Uppochner Sverige är också uppochner Danmark i detta hänseende, och överallt där socialisterna har haft för mycket at säga till om.

Anonym sa...

Inga problem att begå brott i Sverige alltså. Påföljden blir vistelse på hotell - allt gratis och till och med betalt för att vistas där.

Så vem blir avskräckt?

Anna R.

Ann-Marie sa...

Tänk om alla "flyktingar" som kommer till Sverige behandlades likadant som dom gamla, hur många skulle då stanna kvar?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.