21 april 2011

Norges justitieminister vill mobilisera mot våldtäktsvågen

30 kvinnor i Oslo berättar i tidningen VG om sin rädsla efter sju överfallsvåldtäkter i staden de senaste veckorna. Många säger att de är så skrämda att de nu undviker att röra sig ute på gatorna efter mörkrets inbrott.

Justitieminister Knut Storberget vill ha mer fokus på männen som begår våldtäkt. Han anser att särskilt män med utländsk bakgrund har mycket att lära. Det framgår inte riktigt hur han tänkt sig att det ska gå till. Men om deras burka-fetischism inte kan avhjälpas borde det gå att utvisa dem. Eller se till att de inte alls invandrar. Och burkakvinnor kan eventuellt klä av sig i Playboy för att få frihet:

"Jag har gjort det därför att jag vill vara fri, säger Silat Sahin. Bilderna är en frigörelse från min restriktiva barndom. Jag fick alltid höra att jag inte kunde gå ut, att jag inte fick göra mig mer attraktiv, och att jag inte fick ha manliga vänner. Jag vill att dessa bilder ska visa för unga turkiska flickor att man kan leva som man vill."

Kanske det avdramatiserar nakenheten. Men som LP skriver om den svenska våldtäktsstatistiken:

"Man behöver varken vara islamolog, kriminolog eller sociolog för att förstå att en man som kommer från en extremt misogyn och primitiv stamkultur som finns i tex Afghanistan, får problem att anpassa sig till en kultur där kvinnan äger och vaktar sig själv. Det är liksom öppet mål och obevakat smörgåsbord, ingen vakar över dessa halvnakna läckerheter och samhället reagerar extremt slappt om man tar för sig mot kvinnornas vilja.
Kanske är det så att man INTE bör vara just islamolog, kriminolog eller sociolog för att förstå detta..."

14 Kommentarer:

Anonym sa...

Serievoldtektsmannen Storberget, fremst i å formidle importerte muslimvoldtekter på norske kvinner, presterer i sitt ynkelige intervju å bagatellisere muslimoverfallene, og velger isteden å kalle alle norske menn for voldtektsmenn. Overfallsvoldtekter av fremmede i det offentlige rom er selvsagt et helt annet fenomen enn det evige samspillet og grensesettingen mellom folk som kjenner hverandre. For en dust og for et skadedyr den mannen er.

Anonym sa...

Til dere norske kvinner: Ja, jeg er enig i at “hvor er de norske mennene som skal beskytte oss?” er et godt spørsmål. Men jeg har jo det åpenbare svaret.

Det er nemlig forbundet med STRENGE straffer å forsvare dere, mens voldtektsmannen gjerne slippes fri og får “behandling”. En sterk og sunn norsk mann som med egen helse som innsats slår ned en muslimsk voldtektsmann har null sjanser i det norske rettssystemet og ville miste karriere, frihet, eiendeler og gjerne kone…. om han skulle komme til unnsetning og muslimen skulle få et skrubbsår og kanskje en hjernerystelse. Til og med offeret kunne finne på å snu seg mot ham og si: “jeg ba deg jo ikke om det”…..

Dere norske kvinner har fått det samfunnet dere ville ha, og mitt klare inntrykk er at kvinner i media og politikk synes overfallsvoldtekter ganske greit.

Anonym sa...

dette er hva islam fører med seg....100% av overfallsvoldtektene er begått av "ikke vestlige menn" så er det japanere,thaier,koreanere,cubanere,imdere????? nei det er menn som følger ideologien islam og nå bør vi snart kalle en spade for en spade her!!!!!

Knute sa...

En ny konvention från Europarådet har bestämt att kön är "socialt konstruerade roller". Konstigt, det syns ju med blotta ögat att det är biologisk skillnad på män och kvinnor.

"Selv om islams og kristendommens kvinnesyn er et univers fra hverandre er dette faktisk en form for angrep på dem begge. Når to fiender begge angripes av en tredjepart er det naturlig for de to angrepne å søke hjelp og støtte hos hverandre. I så måte kan dette billedlig talt drive kristne og muslimer i armene på hverandre. For de kristne sin del blir det i så fall et dødens favntak – bokstavelig talt."

http://antijihadnorge.blogspot.com/2011/04/hva-sier-herrefolket-til-dette.html

gäster sa...

Den rette medisinen er vel dette:

23-åringen som er siktet for voldtektsforsøk på Flatåsen i helga fikk rundjuling av vitnene som hørte kvinnen (18) skrike etter hjelp.

http://www.adressa.no/nyheter/trondheim/article962194.ece

Knute sa...

Norway: Muslim rapist tells victim that in Islam, women have no rights

http://www.jihadwatch.org/2011/05/norway-muslim-rapist-tells-victim-that-in-islam-women-have-no-rights.html

Knute sa...

Oslos långsamma men säkra övergång till en stad med utländsk majoritet

"Det er noe merkelig med en kultur som hevder å være mot alt Hitler var for, men ikke tør eller kan forsvare sin egen kultur.

Jødene som overlevde Auschwitz har ingen problemer med å si at de vil beholde en stat bestående av sitt eget folk. Skal vi også bli nødt til å la oss delvis utrydde innen vi finner det moralsk akseptabelt å kjempe med nebb og klør for å beholde et territorium vi kan kalle vårt eget?"

http://www.document.no/2011/04/den-tause-revolusjonen/

Rudolf Blodstrupmoen sa...

"Kanske är det så att man INTE bör vara just islamolog, kriminolog eller sociolog för att förstå detta..."

Byt ut "detta" med "någonting alls"!

Knute sa...

Stockholm är våldtäkternas huvudstad. I Stockholms län begicks 1549 våldtäkter vilket är fler än i hela Danmark.

http://avpixlat.info/2011/10/25/over-tre-ganger-fler-valdtakter-i-stockholm-an-i-oslo/

Ann-Marie sa...

Och då är inte våldtäkter som inte är anmälda inräknade. Då blir siffrorna förmodligen det dubbla, om inte tredubbla....

Anonym sa...

"Framhäv inte berörda personers etniska bakgrund … om det saknar betydelse i sammanhanget och är missaktande." svenk, och tydligen norsk, pressetik. bra jobbat media, jag hejar på er.

Anonym sa...

Det sägs ju att invandrares överrepresentation i våldtäkter inte stämmer.Det är fördomar.Varför då inte publicera statestik om detta ? Varför inte publicera efternamn tex på dömda våldtäktsmän de senaste 5 åren exempelvis. Det skulle kunna visa sanningen/fördomarna om utlänningars brottsbelastning. Hur stor del av dessa brott begås av "importerade" kriminella ? Varje våldtagen kvinna har en familj och vänner och är våldtäktsmannen utlänning är jag övertygad om att kvinnans bekantskapskrets tar intryck av detta. De sk. "främlingsfientliga" partierna vinner röster. De etablerade partierna som ryggradslöst blundar för dessa problem/fördomar föder och göder nytt politiskt motstånd med detta. INGEN kan väl tro att folks tålamod att se sina döttrar och mödrar bli våldtagna av personer som kommit hit för att få skydd och hjälp.
U.G GBG

Anonym sa...

Jag ser inget fel i att media informerar allmännheten på ett sakligt, objektivt sätt t.ex. med så exakta signalement som möjligt. Fakta kan inte vara rasistiskt. Om man inte törs ta fram problematiken så är folk i värsta fall vilseledda eller bara omedvetna om problematiken.

I Norge förs i alla fall en öppen diskussion om problematiken.
Läs t.ex. dessa artiklar som behandlar våldtäktsvågen i Norge:
[http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/45-av-48-voldtektsmistenkte-av-utenlandsk-opprinnelse--6681203.html]
[http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Politifolk-vil-lse-inne-ID-lse-kriminelle-6682359.html]
[http://www.aftenposten.no/meninger/leder/Voldtekter-m-forebygges-tidlig-6680480.html]
/Sluta hymla!

Hjalbert sa...

Nu meddelar media att allt fler kriminella är över 50 år. Tja, massinvandringen märks. Även kriminella invandrare blir ju äldre.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.