24 april 2011

Nu är det nog, Trump

I dessa dagar spekuleras det hej vilt om vilka som kommer att ställa upp som kandidater och utmana Obama i nästa presidentval. Än så länge är det bara en person som officiellt förklarat att han är kandidat, Gary Johnson, ex-governor från New Mexico. Jag gillar hans åsikter och vad han sade i sin press-release :

"Dagens röra har inte bara uppstått över en natt. Vi valde det- en senator, en ledamot av kongressen, en president i taget. ... Jag kan åtgärda det."

Men tyvärr tror jag inte att han har stor chans att bli utsedd som Republikanernas kandidat. Han är alldeles för realistisk och drastisk och amerikanerna tror fortfarande på ett magiskt piller eller den goda fen.

En person som solat sig i mediaglansen genom att antyda att han "funderar", är Donald Trump. Han har varit rätt underhållande och har tillfört debatten något som de konservativa saknat under de senaste två åren, nämligen kraftfulla angrepp på Obamas inkompetens, men nu är det dags för Trump att lämna scenen. Han är ett stort skämt och liknar mest den karikatyr som Vänstern älskar att presentera som typiskt konservativ eller Republikan.

Amerikaner borde skaffa sig kunskap om de kandidater som intresserar dem, utöver de snärtiga , väl valda meningar som yttras och som bäst passar på bildekaler, men tyvärr gör man inte det (typexempel, nuvarande presidenten!).

Donald Trump är antingen en färsk "konvertit" eller också, för att det roar honom, en person som rider på den konservativa vågen för en fjäder i hatten.

Trump har gett massor med pengar till Demokratpartiets kandidater genom åren.

Han tycker att nationaliserad sjukvård är bra.

Han har byggt upp sitt imperium genom expropriation.

Han har gjort konkurs flera gånger.


Även om han kritiserar Obamas icke-existerande födelsebevis gör det honom inte till en lämplig president, men det är roande att lyssna till när han och George Stephanopoulos, hugger i denna intervju.Ni kommer kanske ihåg Stephanopoulus (step-on-all-of-us) , han var en av Bill Clintons politiska rådgivare och låtsas nu vara neutral journalist , vilket han inte lyckas särskilt bra med.


Om inte annat borde Trumps frisyr diskvalificera honom!

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.