17 april 2011

Obamatelefon

SafeLink Wireless är ett program som betalas av regeringen och som ger en gratis mobiltelefon och samtalstid varje månad till "inkomstbefriade" kunder.
Med andra ord , våra skattepengar delas ut för att förse socialbidragstagare med gratis mobiltelefoner och samtalstid.
Om ni inte tror mig kan ni klicka här och om ni bara förstår spanska och inte engelska, finns det klick för det också!

Vi har en skuld på 14 miljoner miljoner och vi delar ut mobiltelefoner till "de som förlorat i livets lotteri". För ni vet väl att var ni än befinner er på samhällsstegen har det inget att göra med ambitioner, val mellan att anstränga sig i skolan eller inte, flit, ärligt leverne.... Det beror enbart på om man är lyckligt lottad eller inte.
Det gamla idén om att hårt arbete ska belönas har flugit ut genom fönstret.

Det har ersatts med Obamas och Kongressens slogan om hopp och förändring.

USA har verkligen ändrats till "Varför ska jag arbeta för det, när jag kan få det gratis?

Så här säger Ol' Remus i sin Woodpile Report:

"Och nu när vi står på tröskeln till den avsiktliga kollapsen av United Socialist States of America, var mycket uppmärksam. "Systemet" bygger ett scenario som kommer att möjliggöra framväxten av Folkets Demokratiska Socialistiska Republik Amerika - utan de där besvärliga stadgarna om friheter. I stället för naturliga och obestridda rättigheter från vår Skapare, kommer vi att ha "mänskliga rättigheter" skänkta till oss av regeringen. Vi kommer inte längre att äga oss själva, eller det arbete vi utför eller det vi kan erhålla genom detta arbete, Vi kommer inte att ha rätt till den sorts liv vi vill leva, utan tillåtelse från vår suveräna regering.

Vid den tidpunkten kommer det nobla experimentet med en republik att vara överståndet och världen kommer inte att se dess like igen. För ingen annan nation har en regering som inser att folket är furstar, inte undersåtar. Amerika var den enda nation på jorden som hade en republikansk form, och dess folk slarvade bort sin förstfödslorätt, i okunnighet och apati.

Våra efterkommande kommer att förbanna våra namn och minnen, för de bittra kedjor de kommer att bära, på grund av vårt misslyckande ... ".


3 Kommentarer:

Anonym sa...

Ett program från Reagans dagar

Går man in på länken och klickar på "How to verify" får man reda på att programmet härstammar från Reagans dagar och att telefonerna betalas av nätoperatören. Denne räknar om de federala bidragen till månatlig taltid, vilket då naturligtvis görs till en taxa som i längden betalar för telefonerna.

Republikanerna tycks vara medskyldiga.

Vet Berit om Obama gjort programmet mera generöst ?

Fridsamme Fridolf

Berit sa...

Fridolf, efter att ha tittat lite djupare har du rätt i att det inte startades av Obama utan redan på Reagans tid. Det är emellertid ett program som implementerades av Kongressen och delvis betalas av skatter samt av telefonkompaniet som naturligtvis lägger ut kostnaden på andra kunder.
Men om man får något av de andra statliga bidragen såsom Medicade, Foodstamps, SSI,, Federal public housing, Low-income energy assistant program, Temporary assistant to needy families, National Lunch program, får man också fri telefon.

Peggy Joseph sa...

Obama kommer att betala min gas & räkningar!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.