08 april 2011

Sverige anses vara ett prisvärt resmål...

... för invandrare med obenägenhet för lönearbete och smak för det goda livet, skriver GoV. Men nu måste italienarna själva hantera tillströmningen av så kallade flyktingar - som kan överstiga 250.000 under de närmaste månaderna.

Det tillfälliga tillståndet som Italien har gett nordafrikanska invandrare ger dem INTE rätt att röra sig fritt i hela Schengenområdet.

Detta enligt EU:s invandringskommissarie Cecilia Malmström, som inte heller tillåter Italien att skicka tillbaka flyktingarna, så det kommer att bli en väldig trängsel, som bilden visar. Tusentals fanatiska muslimer ber utanför katedralen i Milano. För naturligtvis är det ett fanatiskt försök till erövring att förvandla denna plats till en utomhusmoské.


"Alla, uteslutande unga män, berättar samma historia. Vi var 150 personer packade i en båt avsedd för 60. Under resan till Lampedusa kastades tolv flickor i havet."

En flyktingström av ”bibliska dimensioner” men Sveriges politiker "gillar läget". Det skulle vara "nationalistiskt", vilket anses vara fult, att försöka minska invandringen. Men de lever på rosa moln, i alla länder och alla tider har människor, i synnerhet den fattigare delen av befolkningen, ogillat invandring.

Houari Boumedienne, Algeriets fjärde president, sade i ett tal till FN redan 1974:

"En dag kommer miljontals män att lämna södra halvklotet för att ta sig till norra halvklotet. Och de kommer inte att anlända som vänner. De kommer att resa dit för att erövra det. Och de kommer att erövra det med sina söner. Våra kvinnors sköten kommer att ge oss segern."

Är vi där nu? Den italienska ön Lampedusa (bilden) har nu fler invandrare från Tunisien och Libyen än invånare. Det gäller att få foten innanför dörren till EU, sen är det bara att stiga på Orientexpressen till Mallahmö...
13 Kommentarer:

Anonym sa...

Cecilia Malmsten är en av flera tragedier som förgör Europas folk, genom att i sin dumhhet inbilla sig att hon gör något stort för mänskligheten. Fakta och verklighet existerar dessvärre inte i den hjärnan tyvärr...Blodsven

Marissa J sa...

Vad dessa bejande män vill på bilden, är att göra om kyrkan till en moské. Kan man inte begripa det. Man kan bara läsa historien, så ser man att det har hänt på många ställen speciellt nere i mellersta östern.

Det finns bara en sak att göra om de vill stävja detta, och det är att skicka tillbaka dem därifrån de kom, annars tar de över. De har en klar agenda och där prutas ingenting.
Deras intolerans går inte att möta med tolerans och respekt, det är en ren och skär utopi

Vivian sa...

"Arabernas Vår" blir vår höst.

Knute sa...

The Ultimate Destination

If the French succeed in blocking the refugees, there are other ways for the culture enrichers to route around obstacles and reach their intended goal. Austria and Slovenia may be easier to penetrate, and there’s always Switzerland, although the high-altitude passes may prove a daunting barrier.

http://gatesofvienna.blogspot.com/2011/04/ultimate-destination.html

Knute sa...

Förarna av en motorbåt kastade 40 tunisier i vattnet för att undkomma den italienska kustvakten. De nödställda räddades och motorbåtsförarna blev arresterade.

http://spydet.blogspot.com/2011/04/flugten-fra-tunis.html

Knute sa...

Förskolor dras in – kan bli boende för ensamkommande

Barn- och utbildningsnämndens arbetsutskott i Eslöv godkände i måndags planerna på satsningen på förre och större förskolor. Ett beslut som gjort föräldrarna allt annat än glada. Dessutom kan modulerna som i dag inrymmer två av de nedläggningshotade dagisen i stället komma att användas som boende för så kallade ensamkommande flyktingbarn.

http://politisktinkorrekt.info/2011/04/10/forskolor-dras-in-kan-bli-boende-for-ensamkommande/

http://www.skanskan.se/article/20110407/ESLOV/704079808/1005

Frågvis sa...

DEt handlade om ETT enstaka tillfälle, 2009, och har inget med människor som flytt krig.

http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2009/jan/10/islam-muslims-milan-duomo-prayers

Knute sa...

Det var nog inte många av Allah-dyrkarna utanför katedralen som hade flytt krig, utan de hade kommit till Italien av andra skäl, förutom de ekonomiska också att främja den islamiska världens enhet och att utbreda den islamiska tron.

gäster sa...

Massinvandringen kostar Sverige 1 miljard per dag, ett tusen miljoner om dagen.

http://missionxp.webblogg.se/2011/april/robert-gustafsons-tant-har-svar-pa-zarembas-s.html

Knute sa...

Den arabiska våren ändar i en ekonomisk härdsmälta

Egypt, Syria, Tunisia and other Arab oil-importing countries face a total economic meltdown.

http://www.atimes.com/atimes/Middle_East/MF01Ak01.html

http://universalgeni.wordpress.com/2011/06/01/det-arabiske-forar-ender-i-%C3%B8konomisk-nedsmeltning/

Knute sa...

Europa har råd att betala för en statsbankrutt i Grekland, Portugal och till och med i Spanien, men inte i Italien, eftersom Italiens statsskuld är så stor. Därför hänger hela krisens omfattning och eurons framtid på hur Italien lyckas med sina besparingar.

http://svt.se/2.22584/1.2441307/italien_avgor_eurons_framtid

Knute sa...

EU kräver att Storbritannien släpper in invandrare som har för avsikt att gå direkt till välfärdssystemet.

Oavsett om det beror på hybris, makthunger eller ren dumhet, kräver eurokrater att Storbritannien slutar fråga invandrare om de tänker utnyttja det sociala trygghetssystemet.

http://blogs.telegraph.co.uk/news/danielhannan/100089292/eu-demands-that-britain-admit-immigrants-intending-to-go-straight-on-to-benefits/

Anonym sa...

Sverige är på god väg att bli Europas byfåne nummer ett.

Men förr eller senare kommer tillfrisknandet.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.