18 april 2011

Vem ska hålla i yxan?


Obama fortsätter oförtrutet att bryta ner USA. Den som fortfarande tror att Obamas löfte att förändra nationen skulle bli till det bättre, är antingen efterbliven eller hatar Amerika.
De människorna får vi dras med, när Obama och Vänstern gör sitt bästa för att ytterligare ruinera vår ekonomi och bryter mot konstitutionen. En kollaps av dollarn skulle göra det mycket enklare för dem att förvandla nationen till en socialistisk regim --- den regeringsmodell som upprepade gånger har misslyckats över hela världen.

USA's skuld närmare sig snabbt 100% av BNP och man lånar 188 miljoner dollar i timmen.
Vi har trupper över hela världen, som utan kostnad beskyddar andra länder från icke-existerande hot.
Vi för ett enormt kostsamt krig mot droger som dödar fler människor än de som dör av drogmissbruket i sig.

Vi betalar genom att trycka pengar för att kompensera för vad Kina inte lånar ut. Priserna på allt går upp. Den kanadensiska dollarn är nu mer värd av US. $.

Man skyller på krig, dåliga skördar, vattenbrist eller översvämningar, men låt inte lura er. Ben Bernanke trycker pengar och förstör värdet på allt vi sparat. Regeringen är inblandad i alla tänkbara områden med lagar, regler och departement och alla försök att reformera möts av protester från lobbyister och anställda inom alla förvaltningar. Ingen vill naturligtvis rationalisera bort sitt eget jobb.

Vi skulle kunna beskatta de rika 100% och ta hela deras årliga inkomst. Ta allt de har och det skulle fortfarande inte vara tillräckligt för att betala för Washingtons utgifter under ett år.
Våra sk. ledare kommer upp med planer om att vi skulle kunna leva inom vår inkomstram inom 6-12 år. Paul Ryans plan tar ännu längre tid.

Obamas idéer är inte ens symboliska.

Alla vet att vi måste ta till yxan men ingen vill hålla i skaftet.
Ta hem trupper, skära ner, privatisera , släppa loss fångarna, skrota Undervisnings och Energidepartementen.

Detta är den största skulden i universums historia, det är fullständigt skräckinjagande.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.